«ΜΕ ΧΑΡΟΠΟΙΗΣΕ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ-ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΙΣ ΤΕΛΙΚΕΣ»

Τα στοιχεία που θέλει να περάσει ο Μάκης Βαρθαλίτης στον Α.Ο.Σ έχουν αρχίσει να φαίνονται με το «καλημέρα», με την ομάδα

να ικανοποιεί ως τώρα στις τελευταίες δυο εμφανίσεις της (Άγιαξ φιλικό και Υδρούδα) στον αγωνιστικό χώρο. Η έμπνευση του Συριανού τεχνικού να παρατάξει την ομάδα του με τον Κυριάκο Μανουδάκη στην θέση του δεξιού μπακ (ήταν ένα από τα καινούρια στοιχεία) απέδωσε καρπούς με την ομάδα του να παίρνει εύκολη νίκη στην πρεμιέρα επί της Υδρούσας.
Ο προπονητής του Α.Ο.Σ κ. Μάκης Βαρθαλίτης αμέσως μετά το νικηφόρο ντεμπούτο της ομάδας του στην Άνδρο μιλώντας στο Syros-Sports.gr είπε:
«Σήμερα παίξαμε αρκετά καλά αν αναλογιστεί κανείς πως όλες οι πρεμιέρες είναι πάντα δύσκολες. Ήμασταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Με χαροποιεί το γεγονός ότι η ομάδα έκανε πάρα πολλές ευκαιρίες, ενώ έπαιξε πολύ κάτω την μπάλα αυτό που θέλει να βλέπει ο κάθε προπονητής από την ομάδα του. Βέβαια εντόπισα ένα πρόβλημα στα τελειώματα των φάσεων. Χάσαμε πάρα πολλές ευκαιρίες και σε αυτόν τον τομέα πρέπει να δουλέψουμε πολύ στις προπονήσεις».

Check Also

ΕΠΣ Κυκλάδων: Πρόγραμμα και διαιτητές Σαββατοκύριακου (2-3/12)

ΕΠΣ Κυκλάδων: Πρόγραμμα και διαιτητές Σαββατοκύριακου (2-3/12) Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ BLUE STAR FERRIES – 1ος ΟΜΙΛΟΣ …