ΜΙΚΡΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ – ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ!!!

Με απόλυτη επιτυχία έκλεισε την φετινή σεζόν η ομάδα του Α.Ο. Ερμούπολης καθώς στο τουρνουά μίνι

αγοριών που συμμετείχε (έτος γέννησης 2002 και νεότεροι) στο όμορφο νησί της Τήνου πέτυχε μόνο νίκες παίζοντας πολύ όμορφο μπάσκετ.

Η πολύ καλή δουλειά που γίνετε στα τμήματα υποδομών του Α.Ο. Ερμούπολης φαίνεται κάθε χρονιά με την ανάδειξη νέων αθλητών οι οποίοι προωθούνται και στελεχώνουν τα μεγαλύτερα αγωνιστικά τμήματα του Α.Ο. Ερμούπολης, με μεγάλη επιτυχία και κατάκτηση τίτλων. Αυτό θα γίνει και τις επόμενες χρονιές απ ότι φαίνεται καθώς οι “μικροί” του Ανδρέα Μαύρου έδειξαν εξαιρετικά δείγματα γραφής τα οποία φυσικά προήλθαν από πολλές ώρες προπόνησης. Η Συριανή ομάδα και στα τρία ματς που έδωσε (Ερμούπολη-Άρης=50-15 Ερμούπολη-Περιστεριωνας=49-44 Ερμούπολη-Ανδρός=48-37) πέτυχε ισάριθμες νίκες και δίκαια κατέκτησε την πρώτη θέση στο τουρνουά. Το σημαντικό είναι , η εξαιρετική εικόνα που άφησαν οι παίκτες μετά το πέρας και των τριών αγώνων , καθώς έπαιξαν γρήγορο , αποτελεσματικό και θεαματικό μπάσκετ. Όλα αυτά τους έκαναν στο τέλος να φύγουν χαρούμενοι και απόλυτα ικανοποιημένοι από το γήπεδο. Με την κατάκτηση αυτής της πρώτης θέσης έκλεισε άλλη μια πολύ πετυχημένη σεζόν και ευελπιστούμε και του χρόνου σε ανάλογες επιτυχίες.

Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά όλων των ομάδων που συμμετείχαν στο τουρνουά και στον Δήμο Τήνου καθώς και στην τοπική ομάδα του ΤΑΚ Περιστεριώνα για την άψογη διοργάνωση και φιλοξενία!

 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26/6/2015  

 ΑΟ ΑΡΗΣ – ΤΑΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΝΑΣ ΤΗΝΟΥ: 24-42

 ΑΟ ΑΝΔΡΟΥ – ΑΟ ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ: 34-45

 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΝΑΣ ΤΗΝΟΥ – ΑΟ ΑΝΔΡΟΥ: 49-23

 ΑΟ ΑΡΗΣ – ΑΟ ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ: 15-50

ΣΑΒΒΑΤΟ 27/6/2015

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΝΣ ΤΗΝΟΥ – ΑΟ ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ: 44-49

ΑΟ ΑΝΔΡΟΥ – ΑΟ ΑΡΗΣ: 36-16

 

Check Also

Ανακοίνωσε τις ημερομηνίες και τα νησιά που θα φιλοξενήσουν τα Final-4 η ΕΣΚ Κυκλάδων

Τα νησιά, κάποιες από τις ημερομηνίες και τα σωματεία που θα αναλάβουν την διοργάνωση των …