ΜΟΥΡΑΪ ΚΑΙ ΜΠΕΝΙΤΟ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΟΧΟΙ

Οι πληροφορίες του Syros-Sports.gr που ήθελαν από τις 8 Ιουνίου να υπάρχουν σκέψεις για συνεργασία Άγιαξ και Α.Ο.Σ με στόχο να φτιαχτεί μια δυνατή ομάδα στο νησί, αρχίζει και παίρνει σάρκα και οστά.

Περιθώρια για εγωισμούς δεν υπάρχουν και όπως γράψαμε και τότε, μια συνεργασία των δυο ομάδων θα ήταν το ιδανικό σενάριο για το καλό του νησιού με στόχο την διεκδίκηση της ανόδου στην Γ Εθνική. Οι δυο ομάδες έστω και αν αρχικά δεν το είχαν επιβεβαιώσει δημοσίως, βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις για τη συνεργασία που λέγαμε, με την διοίκηση του Αίαντα να μην δείχνει αρνητική στο να παραχωρήσει 6 «δυνατούς» παίκτες στην αντίπερα όχθη.
Μπενίτο Σαγκινέτος και Σαμπάν Μουράι βρίσκονται πρώτοι στην μεταγραφική λίστα του Μιχάλη Μανθόπουλου ενόψει της νέας σεζόν, ενώ στο «μπουκέτο» παικτών που έχουν ζητηθεί από τον Α.Ο.Σ συμπεριλαμβάνονται και οι Αντώνης Μπαλόπιτας, Κάρολος Ρούσσος, Βαλάντης Αναγνωστόπουλος (αν μείνει στο νησί) και Κώστας Συριανός (αν συνεχίσει το ποδόσφαιρο).
Αυτό δεν σημαίνει ότι ο πρωταθλητής Κυκλάδων θα διαλυθεί. Στον Αίαντα το πρωτάθλημα δεν είναι αυτοσκοπός και όπως έχουν αποδείξει οι παράγοντες του συλλόγου, βασικός στόχος τους είναι η ανάδειξη ταλέντων, κάτι που έχουν καταφέρει τα τελευταία χρόνια με τρανταχτό παράδειγμα τις μεταγραφές των Φουάση και Σταφιλά σε ομάδες της Superleague…

 

Όπως και να χει για το καλό του Συριανού ποδοσφαίρου θα είναι το ιδανικότερο σενάριο να υπάρξει επιτέλους μια συνεργασία των δυο ομάδων.

Check Also

Α.Ο Πυλίου – Ελλάς Σύρου Live Streaming

Α.Ο Πυλίου – Ελλάς Σύρου Live Streaming Για την 14η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής (3ος …