«Μόνο σε ομάδα που θα μου παρείχε ένα οργανωμένο πλάνο»

«Μόνο σε ομάδα που θα μου παρείχε ένα οργανωμένο πλάνο»

Ο προπονητής ποδοσφαίρου κ. Δημήτρης Πελέκης μιλησε στην εφημερίδα «Ο ΛΟΓΟΣ» για τις εμπειρίες που έζησε στην Γιουβέντους της Ασίας. Ο Συριανός προπονητής είχε αναλάβει τεχνικός διευθυντής και προπονητής Κ19 στα κλιμάκια της Γιουβέντους στην Κίνα και πλέον ο Κορονοϊός του έβαλε «stop» στην ανανέωση της συνεργασίας του.

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα ΛΟΓΟΣ τόνισε:

«Στην Κίνα πήγα σαν τεχνικός διευθυντής και προπονητής του Κ19 της Γιουβέντους. Είχα αναλάβει ένα μεγάλο πρότζεκτ στην κεντρική Κίνα, όπου είδαμε περισσότερα από 400.000 παιδιά. Φτιάξαμε 3 ομάδες (Κ14, Κ17 και Κ19), με σκοπό να πάρουμε μέρος στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα συλλόγων»

Πότε επέστρεψες στην Σύρο;
«Πέρσι το Φεβρουάριο επέστρεψα λόγω του Covid-19. Ακόμη και σήμερα, οι υπεύθυνοι με ήθελαν πίσω, αλλά τα πράγματα δεν είναι εύκολα να γυρίσω. Αν επιστρέψω τώρα, βάση νομοθεσίας στην Κίνα, θα πρέπει να μείνω υποχρεωτικά σε καραντίνα 21 μέρες. Αυτό δεν το αντέχω. Δεύτερο «εμπόδιο» είναι οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις στην Σύρου που με κρατούν αυτή την στιγμή εδώ»

Σου έγιναν προτάσεις από Σύρο να αναλάβεις κάποιο πόστο;
«Ναι μου έγιναν προτάσεις από κάποιες ακαδημίες σε Σύρο και Κυκλάδες. Το κομμάτι αυτό δεν είναι κάτι που με ενδιαφέρει. Είμαι ανοιχτός σε προτάσεις, αρκεί βέβαια αυτή να είναι σοβαρή. Μόνο σε μια ομάδα που θα μου παρείχε ένα οργανωμένο πλάνο θα πήγαινα. Εκεί δεν θα έλεγα όχι»
Πιστεύεις πως τη νέα χρονιά θα είναι καλύτερα τα πράγματα σχετικά με τον Covid;
«Ναι, πιστεύω τον Σεπτέμβριο θα είναι καλύτερα τα πράγματα. Είναι σημαντικό για τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο να γυρίσει ο κόσμος στα γήπεδα. Πιστεύω πως του χρόνου θα κυλίσει ομαλά η χρονιά»

Check Also

Ανακοίνωση Ελλάς για Κυριάκο Μανουδάκη

Ανακοίνωση Ελλάς για Κυριάκο Μανουδάκη Με ανακοίνωση της η Ελλάς Συρου ενημερώνει τον κόσμο της …