Νέος Α.Ο.Σ-Αίαντας: Το ματς της χρονιάς με 12 γκολ!! (Βίντεο)

Νέος Α.Ο.Σ-Αίαντας: Το ματς της χρονιάς με 12 γκολ!! (Βίντεο)

Ήταν σίγουρα το παιχνίδι της χρονιάς. Νέος Α.Ο.Σ και Αίαντας Σύρου πρόσφεραν γκολ, θέαμα και απίστευτες συγκινήσεις στο παιχνίδι, με νικητή τον Αίαντα 5-7. Ο Νέος Α.Ο.Σ προηγήθηκε με τον Χαραρά. Ο Άγιαξ γύρισε το παιχνίδι, προηγήθηκε 1-4 με γκολ των Καλλίγερου (2), Μαύρου και Καπέλλα. Ο Νέος Α.Ο.Σ αρχικά μείωσε 2-4 με τον Ζαχαρίου, με τον Άγιαξ να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ (2-5) με τον Καπέλα. Εκεί που όλοι νόμιζαν ότι το παιχνίδι τελείωσε, τα δυο γκολ του Νέου Α.Ο.Σ με τους Καραπάνο και Ζαχαρίου έγραψαν το 4-5. Ο Αίαντας απάντησε ξανά με τον  Καπέλλα (4-6), αλλά το νέο γκολ του Ζαχαρίου έγραψε το 5-6. Ο Νέος Α.Ο.Σ πίεσε στο φινάλε για το 6-6 με την κεφαλιά του Πρέκα να «γλύφει» το δοκάρι του Λομπράνου και το «buzzer beater» να έρχεται στην αμέσως επόμενη φάση από τον Καλίγερο.

Νέος Α.Ο. Σύρου – Αίαντας Σύρου 5-7

Νέος Α.Ο. Σύρου (Ζαχαρίου): Καπέλλας (36’ Τάνταλος), Αρακάς, Πρίντεζης (41’ Μανθόπουλος), Κ. Χαραράς, Χατζαντώνης, Διατσίδης Κ., Πρέκας, Καραπάνος, Διατσίδης Γ. (52’ Αρακάς), Ζαχαρίου, Λ. Χαραράς.

Αίαντας Σύρου (Ρηγούτσος – Ρούσσος): Λομπράνος (72’ Βακόνδιος), Βλάχος, Μαραγκός (48’ Αμπουσερία), Α. Μαύρος, Γ. Μαύρος, Δρόσος, Τσιτσιούμης Ρουσσουνέλος, Καλίγερος, Καπέλλας (63’ Παπαδημάτος), Καλμπουράκης (72’ Ρούσσος).

Check Also

Α.Ε Μυκόνου: Συγχαρητήρια στην Ελλάς για την κατάκτηση του πρωταθλήματος

Α.Ε Μυκόνου: Συγχαρητήρια στην Ελλάς για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ανακοίνωση εξέδωσε η Α.Ε Μυκόνου …