Νέος φωτισμός και στο βάθος σκέπαστρο στο γήπεδο της Ερμούπολης

Νέος φωτισμός και στο βάθος σκέπαστρο στο γήπεδο της Ερμούπολης

Μετά την αισθητική και ουσιαστική αναβάθμιση του γηπέδου ποδοσφαίρου της Ερμούπολης που έγινε με την τοποθέτηση των πλαστικών καθισμάτων, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στέκεται αρωγός για το ποδόσφαιρο των Κυκλάδων, καθώς προχώρησε σε μία ακόμη πολύ σημαντική παρέμβαση.

Συγκεκριμένα, χθες 24/8 ξεκίνησαν οι εργασίες αντικατάστασης του ηλεκτροφωτισμού του γηπέδου με την τοποθέτηση νέων φωτιστικών σωμάτων.

Τοποθετήθηκαν εικοσιτέσσερις (24) νέοι προβολείς LED (4 ανά πυλώνα) 900W ο κάθε ένας, οι οποίοι υιοθετούν τις τελευταίες λύσεις στις τεχνολογίες φωτισμού με εγγύηση διάρκειας ζωής πάνω από 100.000 ώρες λειτουργίας.

Οι συγκεκριμένοι προβολείς LED εκτός από τον ελεγχόμενο και υψηλής ποιότητας φωτισμό και τη βελτιωμένη οπτική απόδοση, θα προσφέρουν και εξοικονόμηση του κόστους λειτουργίας μέχρι και 60℅ σε σχέση με τους προηγούμενους προβολείς.

Μετά την τοποθέτηση τους ξεκίνησε τις βραδινές ώρες η ρύθμιση για τον σωστό καταμερισμό του φωτισμού στον χώρο και σύντομα το γήπεδο της Ερμούπολης θα διαθέτει επαρκή φωτισμό για τη διεξαγωγή προπονήσεων και αγώνων.

Οι πληροφορίες του Sportcyclades αναφέρουν ότι οι παρεμβάσεις στο γήπεδο της Ερμούπολης θα έχουν και συνέχεια, καθώς μελετάται η τοποθέτηση σκέπαστρου στην εξέδρα, ένα έργο πολύ σημαντικό.

Ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ Γ Λεονταρίτης σε σχετική δήλωσή του αναφέρει:

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος διότι η δέσμευσή μου προς τα ποδοσφαιρικά σωματεία της Σύρου και την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κυκλάδων, ότι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου θα προβεί σε πλήρη αναβάθμιση του γηπέδου ποδοσφαίρου της Ερμούπολης γίνεται πράξη.

Μετά τα άλλα νησιά και η Σύρος αποκτά ένα σύγχρονο γήπεδο ποδοσφαίρου ιδιαίτερα χρήσιμο μετά την άνοδο της Ελλάς Σύρου στη Γ’ Εθνική Κατηγορία.

Με την ολοκλήρωση της θητείας μας έχουμε προβεί στην αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων όλων των νησιών αποδεικνύοντας με έργα ότι στην πολιτική δεν είμαστε όλοι το ίδιο.

Η νεολαία μας και ο αθλητισμός ήταν, είναι και θα παραμείνουν στις προτεραιότητές μας».

Check Also

«Παίξαμε ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο αλλά…» (Βίντεο)

«Παίξαμε ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο αλλά…» (Βίντεο) Ο προπονητής της Ελλάς Σύρου Παναγιώτης Χριστοφιλέας μίλησε στο Logotypos.gr …