Νίκος Βουτσίνος… για ΠΑΣ Τήνου και τραυματισμούς

Νίκος Βουτσίνος… για ΠΑΣ Τήνου και τραυματισμούς

Μετά την αναμέτρηση της Τετάρτης μεταξύ του ΑΠΟ Ελλάς και του ΠΑΣ Τήνου που έληξε με 3-0 (διαβάστε ΕΔΩ) ο προπονητής της Ελλάς  Νίκος Βουτσίνος με ειλικρίνεια παραδέχτηκε ότι το σκορ δεν αντικατοπτρίζει την διαφορά των δυο ομάδων.

Αναλυτικά η δήλωση του Νίκου Βουτσίνου:

“Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι λόγω των καιρικών συνθηκών γιατί φυσούσε δυνατός αέρας και γιατί οι ομάδες προέρχονταν από μεγάλη αποχή λόγω του προγράμματος και των εορτών. Το 3-0 δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα αφού στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα της Τήνου ήταν ελαφρώς καλύτερη. Στο δεύτερο ημίχρονο ανεβάσαμε τον ρυθμό μας και το κάναμε να φανεί πιο εύκολο.

Ελπίζουμε στη συνέχεια να δουλέψουμε για να γίνουμε καλύτεροι.”

Για τους τραυματισμούς μας είπε:

“Αυτή την στιγμή δεν έχω εικόνα, όμως ο Ταμάμης δεν φαίνεται να έχει κάτι σοβαρό, ο Κώστας Συριανός όμως που πονάει στη μέση θα πρέπει να εξεταστεί από τον γιατρό για να μάθουμε το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει.”

Check Also

Άγγελος Διγκόζης: «Δεν ελπίζουμε σε τίποτα» (Βίντεο)

Άγγελος Διγκόζης: «Δεν ελπίζουμε σε τίποτα» (Βίντεο)