Νίκος Ζιάβρας για τα επεισόδια στον αγώνα Α.Ε.Ρ.Α-Θύελλας (Βίντεο)

Νίκος Ζιάβρας για τα επεισόδια στον αγώνα Α.Ε.Ρ.Α-Θύελλας (Βίντεο)

Η Θύελλα Ραφήνας ισοφάρισε στις καθυστερήσεις την Α.Ε.Ρ. Αφάντου (1-1) στο 97ο λεπτό και πήρε το βαθμό της ισοπαλίας κάτι που τελικά δεν άρεσε στους οπαδούς αλλά και στους ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων…

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τα όσα τραγελαφικά έγιναν στη Ρόδο…

Με προσωπική του ανάρτηση στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος της Ελλάς Νίκος Ζιάβρας τοποθετήθηκε επί του θέματος, που αφορά και την Ελλάς Σύρου για την αντιμετώπιση που είχε η ομάδα στην Α.Ε.Ρ.Α πριν από δυο εβδομάδες. Ωστόσο ο πρόεδρος της Ελλάς αναφέρεται και στην χθεσινή ήττα της ομάδας από τον Ιάλυσο…

Αναλυτικά τα όσα έγραψε:

Όταν πριν 15 μέρες αντιμετωπίσαμε αυτή την παράνοια στο Αφάντου και βγάλαμε ανακοίνωση,ο πρόεδρος της συγκεκριμένης ομάδας μας χαρακτήρισε ως συκοφάντες.
Χθες δυστυχώς όλη η Ελλάδα είδε την ‘ομορφη” ατμόσφαιρα που υπήρχε εκεί και που ως αποτέλεσμα είχε να χτυπηθούν ποδοσφαιριστές της θύελλας Ραφήνας.
Ο συγκεκριμένος κύριος που μας κατηγορησε τυγχάνει να είναι και επιστήμονας αλλά μάλλον πρέπει να έχει ξεμείνει από τους επιστήμονες του Σαλιαρελη.
Περιμένουμε να μιλήσει ο νόμος επιτέλους και να σταματήσουν τα φαινόμενα αυτά που φέρνουν το ποδόσφαιρο πολλά χρόνια πίσω.
Για την χθεσινή διαιτησία τα λόγια είναι περιττά καθώς χωρίς κάμερα δεν μπορώ να αποδείξω όσα θα γράψω.
Όσοι ήταν εκεί είδαν και κατάλαβαν πολλά
Πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές και στο τεχνικό τιμ που σε άλλο ένα παιχνίδι κατέθεσαν την ψυχή τους αλλά μερικές φορές για να πάει καλά ένα καράβι δεν χρειάζεται μόνο το πλήρωμα να πηγαίνει καλά,χρειάζεται και ο άνεμος να είναι σωστός.
Χθες αυτός ο άνεμος φυσούσε άλλου.
Μην μας αναγκασετε να κάνουμε τους μετεωρολόγους.
Κάντε σωστά την δουλειά σας!!!

Check Also

Ο Αίαντας με μισή ομάδα έκλεισε τον Α γύρο με ισοπαλία

Ο Αίαντας με μισή ομάδα έκλεισε τον Α γύρο με ισοπαλία Ο Αίαντας με μισή …