«Να κάνουμε κάτι που δεν έχει γίνει ακόμη στο νησί»

Είναι μια χρονιά που θέλουμε να τα αλλάξουμε όλα…

Ο Προπονητής Κ17 και Κ13 του Α.Ο Πάγου και τεχνικός διευθυντής της ανδρικής ομάδας Άκης Μπελεγρίνης, μίλησε στο Syros-Sports.gr για τη νέα προσπάθεια του Πάγου.

«Είναι μια καινούρια χρονιά για την ομάδα μας. Μια χρονιά που πραγματικά θέλουμε να τα αλλάξουμε όλα. Θέλουμε να κάνουμε κάτι που δεν έχει γίνει ακόμα σε ομάδα της Σύρου και δεν θέλουμε να το κάνουμε ούτε βιαστικά για να πούμε ότι το κάνουμε. Υπάρχει πρόγραμμα, υπάρχει σχεδιασμός. Ξέρουμε από τώρα τι θέλουμε να κάνουμε τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Ο στόχος να φανταστείτε είναι η ομάδα της Κ13, κάποια στιγμή να παίζει βασική στην ομάδα του Πάγου. Στόχος μας είναι να στηρίξουμε τα Συριανά παιδιά.  Στόχος να παίζει καλό ποδόσφαιρο η ομάδα. Σίγουρα μας νοιάζει και το αποτέλεσμα. Θέλουμε να φέρουμε πάλι τον κόσμο πίσω στο γήπεδο, καθώς πέρσι μπορώ να πω πως είχε λίγο απομακρυνθεί» .

«Θα στηριχθούμε πλέον σε νέα παιδιά. Στα παιδιά του εφηβικού. Είναι μια ευκαιρία για όλους μας να πούμε ότι θα αφήσουμε κάτι σε αυτή την ομάδα».

«Η κρίση έκανε δυο καλά πράγματα. Το πρώτο ήταν ότι έβγαλε το πραγματικό πρόσωπο του καθενός, και το δεύτερο ότι σου δίνει την ευκαιρία να δουλέψεις. Εμείς επιλέγουμε τον δύσκολο δρόμο της δουλειάς και στο νησί που είμαστε. Δυστυχώς δεν υπάρχουν αυτοί με τα πολλά εκατομμύρια όπως η Καλλονή που ήταν εξαίρεση στον κανόνα ή τώρα ο Πανθηραϊκός και θα δουλέψουμε να βγάλουμε Συριανά παιδιά».

Συνεργασία με Vissas Club ή άλλο κομμάτι ο Πάγος, άλλο κομμάτι η δουλειά σου στην Ακαδημία;

«Υπάρχει μια συνεργασία όσον αφορά το Κ13. Έχουμε δώσει σαν Vissas όλα τα παιδιά γεννηθείς του 2003-04 στον Πάγο. Εγώ είμαι εδώ τα τελευταία 3 χρόνια. Είναι μια συνεργασία της ακαδημίας Vissas club του Γιάννη Περρή με την ομάδα του Πάγου. Εμείς θέλουμε να υπάρχει μια συνέχεια. Του χρόνου θα προσπαθήσουμε να έχουμε τρία τμήματα. Θα προσπαθήσουμε να έχουμε και Κ15. Στην Ελλάδα δυστυχώς σε αυτές τις ηλικίες είναι όλοι μικροί. Στην Ευρώπη 18 χρονών παίζουν όλοι στις ομάδες τους».

Στόχος του Πάγου;

«Δεν ξέρουμε ακόμη τις ομάδες. Δεν ξέρουμε ακόμη και επίσημα τους ομίλους. Εμείς θέλουμε να βγάλουμε μια σωστή εικόνα προς τα έξω. Ο Πάγος να είναι μια ομάδα με ήθος, να παίζει μπάλα και να αντιμετωπίζουμε όλα τα παιχνίδια το ίδιο. Σαν άντρες και να το χαίρονται οι παίκτες. Αυτό είναι το πιο σημαντικό».

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ Ο ΠΑΓΟΣ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ

Check Also

Σημαντική ενίσχυση με… Μεμάϊ ο Αίαντας Σύρου

Σημαντική ενίσχυση με… Μεμάϊ ο Αίαντας Σύρου… Μπορεί το Lockdown να έχει βάλει «STOP» προσωρινά …