«ΝΑ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΩ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟ»

Από χθες το μεσημέρι ο Πέτρος Ραουζαίος ανήκει στην «οικογένεια» του Φοίνικα Σύρου ενώ άγνωστο είναι αν θα παραμείνει και στο διοικητικό συμβούλιο του Α.Ο Σύρου…

Μετά από 6 χρόνια στο χώρο του ποδοσφαίρου ο Πέτρος Ραουζαίος από χθες ανήκει και τυπικά στην οικογένεια του Βόλεϊ για λογαριασμό του Φοίνικα Σύρου. Ο μέχρι φέτος, Α αντιπρόεδρος του Α.Ο. Σύρου μεταπήδησε στο Βόλεϊ για λογαριασμό της κορυφαίας ομάδας του Αιγαίο και σε δηλώσεις του στο Syros-Sports.gr τόνισε:
«Θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Παλιόπορτα και όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου για την τιμή που μου έκαναν ώστε να βρεθώ υποψήφιος στο νέο διοικητικό συμβούλιο του Φοίνικα. Στόχος μου είναι να συνεισφέρω όσο περισσότερο μπορώ στην μεγαλύτερη ομάδα που έχει αναδείξει ποτέ το Αιγαίο. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω και όλους όσους με ψήφισαν και εύχομαι η ομάδα του Φοίνικα με την βοήθεια όλων μας να έχει μια καλή χρονιά».
Για το αν χωρούν δυο «καρπούζια» στην ίδια «μασχάλη» και αν θα παραμείνει στο Δ.Σ του Α.Ο Σύρου ήταν κατηγορηματικός.
«Στόχος μου είναι να παραμείνω και στο ποδόσφαιρο για λογαριασμό του Α.Ο Σύρου. Δεν έχει καμία σχέση το ένα με το άλλο. Το ένα είναι ποδόσφαιρο, το άλλο βόλεϊ. Οι δυο ομάδες δεν είναι ανταγωνιστικές. Τουλάχιστον οι άνθρωποι του Φοίνικα που μίλησα πριν αλλά και μετά τις εκλογές, με διαβεβαίωσαν πως δεν έχουν κανένα πρόβλημα να συνεχίσω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου και στον Α.Ο.Σ. Το αν θα παραμείνω στην ομάδα του Α.Ο.Σ θα δείξει η συνέχεια. Πάντως θέλω να παραμείνω και εκεί».
Να θυμίσουμε πως ο Πέτρος Ραουζαίος είναι ποδοσφαιρικός παράγοντας τα τελευταία 6 χρόνια. Την αρχή την έκανε σε ηλικία 18 ετών για λογαριασμό της Άνω Σύρου όταν και εκλέχθηκε στο Δ.Σ της ομάδας.
Το 2009 πήρε τη θέση του Γενικού Γραμματέα του συλλόγου αλλά και του υπευθύνου τύπου της ομάδας, πανηγυρίζοντας τον τίτλο του πρωταθλητή Κυκλάδων. Το 2010-11 παρέμεινε για τρίτη συνεχόμενη σεζόν στην Άνω Σύρο, που εκείνη την εποχή αγωνίζονταν στο πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής.
Την περίοδο 2011-12 είχε το ρόλο του Γενικού Διευθυντή της Άνω Σύρου, στο Α΄ Τοπικό πρωτάθλημα των Κυκλάδων. Την περίοδο 2012-13 και για περίπου 4 μήνες ήταν ενεργό μέλος στο Δ.Σ του Άγιαξ Σύρου έχοντας το ρόλο του Β Γεν. Γραμματέα αλλά και αυτό του αρχηγού του εφηβικού τμήματος.
Από τον Ιανουάριο του 2013 μέχρι και σήμερα είναι μέλλος του Δ.Σ του Α.Ο Σύρου έχοντας το ρόλο του Α αντιπροέδρου αλλά και του Γενικού Γραμματέα.
Από φέτος μπαίνει δυναμικά και στην «οικογένεια» του Βόλεϊ για λογαριασμό του Φοίνικα, ενώ άγνωστο είναι αν θα παραμείνει για 3η συνεχόμενη χρονιά και στο ποδόσφαιρο για την ομάδα του Α.Ο.Σ.

Check Also

Κοίταξε στα μάτια τον Παναθηναϊκό, αλλά ηττήθηκε ο Φοίνικας

Κοίταξε στα μάτια τον Παναθηναϊκό, αλλά ηττήθηκε ο Φοίνικας Για δυο σετ ο Φοίνικας το …