Στο άδειο γυμναστήριο της Κυψέλης ο Φοίνικας φιλοξενείται αύριο ( 20.30 ΑΙΓΑΙΟ FM 95,8 LIVE)
από τον Παναθηναϊκό σε έναν από τους σημαντικότερους και πιο αμφίρροπους αγώνες της 5ης αγωνιστικής της Volleyleague. Αντιμέτωπος εκτός από τον Παναθηναϊκό και ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος που τα τελευταία χρόνια κάθισε στον πάγκο της ομάδας μας.
Την αναμέτρηση θα διευθύνουν οι Ονόπας και Νικολόπουλος και το παιχνίδι θα μπορέσετε να το ακούσετε ραδιοφωνικά και από το syros-sports.gr σε συνεργασία με τον Αιγαίο fm.
Χωρίς Χρήστο Παπαδόπουλο
Ο Φοίνικας Σύρου δεν έχει κάνει το ιδανικό ξεκίνημα που θα επιθυμούσε ο Ράτκο Παβλίσεβιτς και αυτό εν μέρει οφείλεται στα πολλά αγωνιστικά προβλήματα. Ο κεντρικός Χρήστος Παπαδόπουλος έχει βγει νοκ άουτ αλλά θα ακολουθήσει την αποστολή για να υποβληθεί σε μαγνητική στο γόνατο σε νοσοκομείο της Αθήνας. Επίσης, όλη την εβδομάδα απουσίασε ο Λυκούργος Ρούσσης επειδή κλήθηκε με την ομάδα του στρατού για το πρωτάθλημα Ενόπλων Δυνάμεων και οι προπονήσεις γίνονταν χωρίς δεύτερο πασαδόρο. Η ομάδα της Σύρου έχει τρεις ήττες σε τέσσερις αγώνες και αναζητά την πρώτη νίκη εκτός έδρας. Οι «πειρατές» μετρούν σερί έξι νικών σε αγώνες με τον Παναθηναϊκό.
Σερί 6-0 ο Φοίνικας
Ο Φοίνικας Σύρου έχει οικοδομήσει σερί νικών 6-0 επί του Παναθηναϊκού. Οι «πράσινοι» δεν έχουν νικήσει ποτέ στην Κυψέλη τον Φοίνικα και εντός έδρας έχουν να νικήσουν τους συριανούς από τις 15 Νοεμβρίου 2009. Στις 10 αναμετρήσεις που έχουν γίνει στο παρελθόν ο Φοίνικας προηγείται στις νίκες με 7-3, ενώ με γηπεδούχο τον Παναθηναϊκό έχουν γίνει 5 αγώνες και ο Παναθηναϊκός έχει μόλις μία νίκη!