Κ16: Μοιράστηκαν τους βαθμούς κάτω από ισχυρή βροχή Νέος Α.Ο.Σ και ΠΑΣ Τήνου (Βίντεο)

Κ16: Μοιράστηκαν τους βαθμούς κάτω από ισχυρή βροχή Νέος Α.Ο.Σ και ΠΑΣ Τήνου (Βίντεο)

Μέτριο παιχνίδι κάτω από πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες. Τα παιδιά Κ16 του Νέου Α.Ο.Σ και ΠΑΣ Τήνου έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, αναδείχτηκαν ισόπαλοι 1-1 και έφυγαν χαρούμενοι. Ωστόσο ο αγώνας διεξήχθη κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες. Στο πρώτο ημίχρονο, η χαμηλή θερμοκρασία και ο ισχυρός άνεμος χάλασαν την διάθεση των παιδιών. Στο δεύτερο ημίχρονο η ισχυρή βροχή, έκανε ακόμη πιο δύσκολη την ζωή των μικρών ποδοσφαιριστών, με το 1-1 να είναι το τελικό σκορ.

Το σκορ άνοιξε μέσα σε καταρρακτώδη βροχή ο Μάνος Καπέλλας στο 52΄. Η ισοφάριση ήρθε στις καθυστερήσεις του αγώνα από τον Κάτσα.

Διαιτητής: Καλόγερας, βοηθοί: Σαμοθράκης-Φραγκογιάννη

Νέος Α.Ο.Σ (Ξενικάκης): Καπέλλας, Μαραγκός, Αρακάς, Ψαρρός, Ξανθάκης, Ξενικάκης, Ογκνιάνοφ, Βαμβακούσης, Ραουζαίος, Καπέλλας, Τάνταλος

Νασίφ, Συκουτρής, Χατζαντώνης, Κουβελης, Μαγκαφας, Αρβανίτης

ΠΑΣ Τήνου (Βελαλόπουλος): Χύσα, Λούβαρης, Σουράνης, Ζάρπας, Βιδάλης, Δασκαλόπουλος, Κομεσσάριος, Βελαλόπουλος, Δογορίτης, Τσελεμέγκος, Μάρκου

Γιαννόπουλος, Μισέντος, Κάτσα, Μούτσα, Φώσκολος, Ψαραδέλης, Καλαμαράς

Λυπούμαστε πολύ που στο δεύτερο ημίχρονο δεν υπήρχε σωστή κάλυψη του αγώνα. Οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες και η καταρρακτώδη βροχή έφτασε μέχρι και τα δημοσιογραφικά θεωρία. Στην προσπάθεια μας να σώσουμε τα μηχανήματα αλλά και να αποφύγουμε τυχόν ηλεκτροπληξία, η κάλυψη έγινε μετ εμποδίων. 

Check Also

ΕΠΣ Κυκλάδων: Πρόγραμμα και διαιτητές Σαββατοκύριακου (2-3/12)

ΕΠΣ Κυκλάδων: Πρόγραμμα και διαιτητές Σαββατοκύριακου (2-3/12) Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ BLUE STAR FERRIES – 1ος ΟΜΙΛΟΣ …