ΝΟΣ: Έναρξη τμημάτων Κολύμβησης και Summer Cam

ΝΟΣ: Έναρξη τμημάτων Κολύμβησης και Summer Cam

Μετά το άνοιγμα του Δημοτικού Κολυμβητηρίου, ο Ναυτικός Όμιλος Σύρου ξεκινάει, άμεσα, οργανωμένα προγράμματα κολύμβησης και πιο συγκεκριμένα:

Τμήμα εκμάθησης κολύμβησης “Μαθαίνω Κολύμπι” για ηλικίες 5-14, νέους και ενήλικες για την ανάπτυξη της ικανότητας κολύμβησης, με βάση τις προδιαγραφές της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος
Τμήματα Προ-αγωνιστικής & Αγωνιστικής Ομάδας
Τμήμα Μαραθώνιας Κολύμβησης -OpenWater
Με ημερομηνία έναρξης την Τρίτη 14 Ιουνίου 2022, τα παραπάνω προγράμματα θα διεξάγονται καθημερινά, από 09.00-12.00 & 16.00-19.00, ενώ θα συνεχιστούν και τους επόμενους μήνες, πάντα ανάλογα με τη διαθεσιμότητα του Δημοτικού Κολυμβητηρίου.

Επιπλέον, ξεκινάει, τις επόμενες ημέρες, το Καλοκαιρινό Campτου Ναυτικού Ομίλου Σύρου. Το Camp απευθύνεται σε παιδιά 6-12 ετών και θα περιλαμβάνει πλούσιο πρόγραμμα με σχεδιασμένες δράσεις από τους εκπαιδευτικούς μας, όπως θεματικούς περιπάτους, καλλιτεχνικά εργαστήρια, αθλητισμό, κηπουρική και πολλά άλλα!Οι ημέρες διεξαγωγής του θα είναι Δευτέρα με Παρασκευή, από τις 07:45 έως τις 15:45, στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Ερμούπολης.

Να τονίσουμε ότι όλη η προπονητική ομάδα του Ν.Ο. Σύρου αποτελείται από πτυχιούχους ΤΕΦΑΑ ή Σχολών προπονητών της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, που διαθέτουν επίσημη άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.

Για επιπλέον πληροφορίες &αιτήσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται το site του Ομίλου (www.nosyrou.gr) ή να επικοινωνούν στο 2281088666 (Δευτέρα – Παρασκευή 10:00-14:00) και στο contact@nosyrou.gr.

Check Also

Πρόσκληση 1ης Τακτικής Γενικής Συνέλευσης στο Ν.Ο Σύρου

Πρόσκληση 1ης Τακτικής Γενικής Συνέλευσης στο Ν.Ο Σύρου Κατόπιν Απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου (Δ.Σ.) του …