ΝΟ Σύρου: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η 43η Σχολή Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης

22 μαθητές με δίψα για ιστιοπλοΐα και εκμάθηση της ναυτικής τέχνης ολοκλήρωσαν επιτυχώς την διάρκειας 6 εβδομάδων θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση…

Η 43 η Σχολή Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης (Σ.Ι.Α.Θ.) του Ναυτικού Ομίλου Σύρου ξεκίνησε την 22 Σεπτεμβρίου με συμμετοχή 22 μαθητών με δίψα για ιστιοπλοΐα και εκμάθηση της ναυτικής τέχνης από τους έμπειρους εκπαιδευτές και καθηγητές του Ν.Ο. Σύρου.
Η διάρκεια 6 εβδομάδων θεωρητικής και πρακτικής εκπαίδευσης μας βρίσκει στη ευχάριστη θέση να καλωσορίζουμε στην οικογένεια των Σ.Ι.Α.Θ. του Ν.Ο. Σύρου άξιους ιστιοπλόους μετά το πέρας των γραπτών εξετάσεων καθώς και του εκπαιδευτικού ταξιδιού που πραγματοποιήθηκε στις 4,5,6 Νοεμβρίου στην Κύθνο και,Σέριφο με επιστροφή στη Σύρο το απόγευμα της Κυριακής.
Η απονομή των πτυχίων και βεβαιώσεων πήρε μέρος μια εβδομάδα αργότερα  σε ένα πραγματικά γεμάτο χαμόγελα εντευκτήριο του Ναυτικού Ομίλου, από μαθητές εκπαιδευτές και φίλους της ιστιοπλοΐας, παραθέτοντας μια βράδια με ζεστασιά!
Καλές θάλασσες σε ψυχαγωγικό ,επαγγελματικό και αγωνιστικό επίπεδο σε όλα τα μέλη των Σ.Ι.Α.Θ.
Επόμενο ραντεβού στα τέλη Μάρτη με μια νέα σχολή ανοικτής θαλάσσης!

Check Also

Συνεχίζονται οι προπονήσεις των τμημάτων κολύμβησης του Αίαντα (Βίντεο)

Συνεχίζονται οι προπονήσεις των τμημάτων κολύμβησης του Αίαντα (Βίντεο) Συνεχίζονται οι προπονήσεις των τμημάτων κολύμβησης …