Ξεκαθαρίζει για αναδιάρθρωση και ομάδες-Κρίσιμες τηλεδιασκέψεις την Πέμπτη (3/6)

Ξεκαθαρίζει για αναδιάρθρωση και ομάδες-Κρίσιμες τηλεδιασκέψεις την Πέμπτη (3/6)

Ξεκαθαρίζει το τοπίο τόσο για την αναδιάρθρωση όσο και τις ομάδες Β στην τηλεδιάσκεψη της Πέμπτης μεταξύ Λευτέρη Αυγενάκη και των ομάδων της Super League 2-Football League.

Από αυτή την απόφαση, θα παίξει σημαντικό ρόλο μετέπειτα και το νέο πλάνο της Γ Εθνικής, αλλά και των τοπικών πρωταθλημάτων (αν υπάρχουν μπαράζ στους πρωταθλητές 2021-22).

Τηλεδιάσκεψη με όλες τις ομάδες της Super League 2 και της Football League και τον Λευτέρη Αυγενακη θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (3/6) στις 11:00.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού θα συζητήσει με τους «32» της Ένωσης, παρουσία και του προέδρου Λεωνίδα Λεουτσάκου το θέμα της αναδιάρθρωσης το οποίο παραμένει θόλο.

Ο Αυγενάκης θα αναλύσει το σκεπτικό του εν όψει και νέου νομοσχεδίου που θα καταθέσει τις προσεχείς ημέρες και θα γίνει κουβέντα με τους άμεσα εμπλεκόμενους για να ξεκαθαριστεί τι ακριβώς θα γίνει και ποια μορφή θα έχουν τα πρωταθλήματα τη νέα σεζόν.

Αμέσως μετά την τηλεδιάσκεψη με τον Αυγενάκη, θα ακολουθήσει ακόμα μια με τον πρόεδρο της Super League, Λεωνίδα Μπουτσικάρη. Εκεί θα αναλυθεί το πλάνο της SL για τις ομάδες Β.

Παρουσία όλων των ομάδων θα συζητηθούν όλες οι λεπτομέρειες του νέου εγχείρηματος και άπαντες θα μιλήσουν ανοιχτά. Τόσο για τα θετικά όσο και για τα αρνητικά, ώστε να ξεκαθαριστεί εάν θα προχωρήσει το θέμα.

 

 

Check Also

Ανακοίνωση Ελλάς για Κυριάκο Μανουδάκη

Ανακοίνωση Ελλάς για Κυριάκο Μανουδάκη Με ανακοίνωση της η Ελλάς Συρου ενημερώνει τον κόσμο της …