Ξεκινάει προετοιμασία η Ελλάς Σύρου (Ανακοίνωση)

Ξεκινάει προετοιμασία η Ελλάς Σύρου (Ανακοίνωση)

Η ανακοίνωση της Ελλάς Σύρου για την έναρξη της προετοιμασίας που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 1 Αυγούστου 2023.

Την Τρίτη 1 Αυγούστου στις 19.00 στο γήπεδο της ΕΠΣ Κυκλάδων στην Ερμούπολη, θα πραγματοποιηθεί η επίσημη πρώτη προπόνηση της Ελλάς Σύρου ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Υπό των οδηγιών του Παναγιώτη Χριστοφιλέα και με το γήπεδο ανοιχτό για τους φιλάθλους της ομάδας μας, ξεκινάει η προετοιμασία για την αγωνιστική σεζόν 2023-24.

Σας θέλουμε όλους στο πλευρό μας στηυν επίσημη πρώτη προπόνηση, αλλά κυρίως όλη τη σεζόν που θα μας βρει στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής κατηγορίας…

Σε κυκλοφορία τέθηκαν οι κάρτες διαρκείας του ΑΠΟ ΕΛΛΑΣ Σύρου

Σε κυκλοφορία τέθηκαν οι κάρτες διαρκείας του ΑΠΟ ΕΛΛΑΣ Σύρου, ενόψει της ποδοσφαιρικής χρονιάς 2023-2024
Κάθε κάρτα κοστίζει 80€ και έχει ισχύ για τους 17 εντός έδρας αγώνες πρωταθλήματος, Ενώ φέτος βρίσκονται στη διάθεση του κοινού και κάρτες διαρκείας VIP που κοστίζουν 130 ευρώ με περισσότερα προνόμια για τους φιλάθλους.
Πολύτιμοι αρωγοί της προσπάθειας της ομάδας μας είναι οι χορηγοί της, αλλά και οι πολίτες του νησιού που ενισχύουν κάθε χρόνο ποικιλοτρόπως. Ένας από τους τρόπους που μπορεί κάποιος να ενισχύσει τον σύλλογο, είναι και αυτός της αγοράς μίας κάρτας διαρκείας, στηρίζοντας την προσπάθεια μας στην Γ Εθνική, αποκτώντας την κάρτα που σας εξασφαλίσει δωρεάν είσοδο σε 17 αγώνες της Γ Εθνικής (Εκτός των αγώνων κυπέλλου)
Η συλλεκτική κάρτα που θα πρέπει να προμηθευτούν όλοι οι Συριανοί έχει ως στόχο εκτός το ποδόσφαιρο και μια αξιοπρεπέστατη πορεία στη Γ εθνική να ενώσει σαν μία γροθιά και τους φίλαθλους του νησιού της Σύρου ακόμα πιο πολύ.
Η μεγάλη ΕΛΛΑΣ Σύρου είναι ο κόσμος της!!! Μόνο έτσι θα μπορέσουμε όλοι μαζί ενωμένοι να οδηγήσουμε την μεγάλη μας ομάδα και πάλι εκεί που ανήκει στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Περιμένουμε τον υπέροχο κόσμο να δείξει την έμπρακτη στήριξη του και κυρίως την αγάπη του αγοράζοντας ένα εισιτήριο διαρκείας!
Μπορείτε να προμηθευτείτε τα εισιτήρια διαρκείας απο:
Το φαρμακείο Λεονταρίτης
Severo Café Bar
Ψησταριά ‘’τα Γιάννενα’’
Γραφεία Cyclades24 στην Ηρώων Πολυτεχνείου 1

Check Also

Γ Εθνική: Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία του ομίλου της Ελλάς

Γ Εθνική: Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία του ομίλου της Ελλάς Δείτε την βαθμολογία του …