ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΜΑΝΟΥΔΑΚΗ

Πανναξιακός και Πανθηραϊκός μοιάζουν να είναι οι επικρατέστεροι προορισμοί του Κυριάκου Μανουδάκη μετά την απελευθέρωση του από τον Α.Ο Σύρου

που ήρθε σήμερα το πρωί. Ο βραχύσωμος μέσος από την Σύρο αναζητά το νέο σταθμό της καριέρας του σε ομάδα που θα έχει υψηλούς στόχους τη νέα σεζόν και θα δηλώσει έτοιμη να πρωταγωνιστήσει. Σύμφωνα με πληροφορίες του Syros-Sports.gr οι δυο ομάδες από Νάξο και Σαντορίνη δείχνουν «ζεστές» στο να εντάξουν στο δυναμικό τους παίκτη σαν το Μανουδάκη.
Το ενδεχόμενο να συνεχίσει στην Σύρο φαντάζει δύσκολο. Από τη μια στον Άγιαξ δεν έχουν ξεχάσει την περσινή φυγή του αθλητή λίγες ημέρες πριν από το μεγάλο ντέρμπι με τον Α.Ο.Σ, ενώ στον Πάγο δεν θα έλεγαν «όχι» στον παίκτη σε ενδεχόμενο επιστροφής του μετά από πολλά χρόνια. Όπως και να χει, το καλοκαίρι είναι «ζεστό» και ο Συριανός μέσος έχει όλο το χρόνο για να πάρει αποφάσεις που θα είναι ιδανικές για την καριέρα του.

Check Also

Περικλής Μηνάς: «Δύσκολη εβδομάδα, ακούσαμε πολλά» (Βίντεο)

Περικλής Μηνάς… για τη νίκη της Ελλάς επί της Ρόδου (Βίντεο) Δείτε τι δήλωσε ο …