«ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑ…ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΑ…» (ΦΩΤΟ)

Ολοκληρώθηκε σήμερα και το τυπικό κομμάτι της υπόθεσης Μανουδάκη και Α.Ο.Σ, με τον παίκτη να ανήκει και επίσημα στην ομάδα του Μιχάλη Μανθόπουλου…

αφού έβαλε το πρωί τις υπογραφές του στο συμβόλαιο του Γιώργου Φώσκολου…
Αμέσως μετά τις υπογραφές (φωτο-camares) ο αθλητής τόνισε:
«Το βασικότερο μέλημα μου δεν ήταν τα χρήματα αλλά οι στόχοι. Ζήτησα το δελτίο μου γιατί πίστεψα πως ο Α.Ο.Σ φέτος δεν θα βάλει υψηλούς στόχους. Είχα πάρει την απόφαση μου να μη παίξω στον Α.Ο.Σ αλλά σε άλλη ομάδα των Κυκλάδων. Μετά από αρκετές ημέρες όμως άλλαξαν πολλά. Ήρθε η παρεξήγηση με την ομάδα του Παμμηλιακού, ακολούθησε το ενδιαφέρον της διοίκησης του Α.Ο.Σ και είπα το ναι σε μια πολύ καλή πρόταση που μου έκανε η ομάδα. Άλλωστε μη ξεχνάτε ότι αρχικά έφυγα από την ομάδα του Α.Ο.Σ σαν φίλος και είχα ευχαριστήσει την διοίκηση του συλλόγου για το λόγο ότι ήταν κύριοι σε όλα. Έτσι είναι ο αθλητισμός».
Σε επηρέασε η συνεργασία Άγιαξ-Α.Ο.Σ στο να ξανασκεφτείς την επιστροφή σου;
«Αυτό ακριβός. Με τη συνεργασία των δυο ομάδων άλλαξαν οι στόχοι και πλέον ο Α.Ο.Σ ξεκινάει το πρωτάθλημα βάζοντας υψηλούς στόχους. Αυτό ήθελα εξαρχής. Να αγωνιστώ σε μια ομάδα που βάζει ψηλούς στόχους. Χαίρομαι που είχαν αίσιο τέλος οι διαπραγματεύσεις μας και θα αγωνιστώ ξανά με ανθρώπους που με πιστεύουν όσο κανείς άλλος. Θέλω να ευχαριστήσω ξανά τα μέλη της διοίκησης του Α.Ο.Σ αλλά και τον Κ. Ρένο Φρέρη που συνέβαλε τα μέγιστα για να πω το «ναι».

*Στην φωτογραφία βλέπεται τον αθλητή με τον Γ. Γραμματέα κ. Πέτρο Ραουζαίο

Check Also

ΕΠΣ Κυκλάδων: Το πρόγραμμα αγώνων του Σαββάτου (2/12)

ΕΠΣ Κυκλάδων: Το πρόγραμμα αγώνων του Σαββάτου (2/12) Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ BLUE STAR FERRIES – 1ος …