Ολοκλήρωσε με ψηλά το κεφάλι η Κ16 της ΕΠΣ Κυκλάδων (Βίντεο)

Ολοκλήρωσε με ψηλά το κεφάλι η Κ16 της ΕΠΣ Κυκλάδων (Βίντεο)

Την ήττα 3-1 γνώρισε η Κ16 της ΕΠΣ Κυκλάδων από την αντίστοιχη της ΕΠΣ Δωδεκανήσου σε παιχνίδι με το οποίο ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στα πρωταθλήματα προεπιλογής Εθνικών ομάδων.

Οι Δωδεκανήσιοι κατάφεραν να πετύχουν τον απόλυτο αιφνιδιασμό, καθώς πέτυχαν και τα τρία γκολ στα πρώτα 14 λεπτά. Συγκεκριμένα, σκόραραν στο 1ο λεπτό με τον Λουιζάκη, στο 5΄με τον Παπαχαραλάμπους και στο 14′ με τον Πούπα.

Από την πλευρά τους οι Κυκλαδίτες κατάφεραν να ισορροπήσουν το παιχνίδι και να μειώσουν στο 30ο λεπτό με σου του Βαλέτα. Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε, με το αποτέλεσμα να έρχεται φυσιολογικά.

Διαιτητής: Αντώνης Καλόγερας | Βοηθοί: Ζαράνης – Σαμοθράκης

ΕΠΣ Κυκλάδων (Γατσέλος): Τσιγώνιας (75′ Ντουμάζιος), Μαυρίδης (29′ Ψαρράς Κ.), Ντρέου, Βετσάι (46′ Νίπολι), Ρούτσι, Χανιώτης, Μανθόπουλος (29′ Καρτίμπελης), Βαλέτας, Καβαλάρης, Ζουμής, Καραγιάννης (46′ Κωτσέλης)

Αναπληρωματικοί: Κούτη, Γαλλής, Ψαρράς Β., Κοϊδελάι

ΕΠΣ Δωδεκανήσου (Τριχιάς): Ποβζάνι, Καματερός (79′ Ελευθερίου), Χύσα Κ., Στόλης, Καρνέζος, Πούπα (79′ Καρασάββας) , Κρητικός (62′ Παπαμανώλης) , Λουιζάκης, Χύσα, Μ. (62′ Λελέκης), Παπαχαραλάμπους, Ψαρρής (87′ Αλιμερκάι)

Αναπληρωματικοί: Γιαννίκος, Ρουμάνης, Γκιντάνης, Κάγια

Check Also

Η απάντηση Φουστέρη στην δήλωση Χριστοφιλέα για την απαγόρευση της κάμερας

Η απάντηση Φουστέρη στην δήλωση Χριστοφιλέα για την απαγόρευση της κάμερας Ο ισχυρός άνδρας της …