ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ORC CLUB

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Περιφερειακό Πρωτάθλημα ORC club και ο “ΚΟΡΦΟΣ 2015” του Ν.Ο.Τ.Κ

 

Το Manouli Too (ΝΟΤΚ) και ο Αλέξανδρος Θεοδωρίδης είναι ο Περιφερειακός πρωταθλητής ORC Club  2015 μετά την ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος που διοργάνωσε ο Ναυταθλητικός Όμιλος Τζιτζιφιών Καλλιθέας από 11 έως 13 Σεπτεμβρίου στον Κόρφο Κορινθίας.

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε παράλληλα με τον 32ο Διεθνή ιστιοπλοικό αγώνα «ΚΟΡΦΟΣ 2015» για σκάφη ORCi και ORCclub Non spinnaker, στα πλαίσια του επίσημου αγωνιστικού προγράμματος της ΕΙΟ, με την συνδιοργάνωση του Δήμου Κορινθίων και υπό την αιγίδα του ΕΟΤ.

Η εκκίνηση για τον αγώνα “Κόρφος 2015 ” και τα 27 ναυτικά μίλια που τους χώριζαν από την γραμμή τερματισμού δόθηκε την Παρασκευή στις 4 το απόγευμα από το Φάληρο, ενώ το Σάββατο οι ιστιοπλόοι έλαβαν μέρος σε παράκτιο αγώνα τριγωνικής ολυμπιακής διαδρομής 7 περίπου ναυτικών μιλίων έξω από το λιμάνι του Κόρφου.

Οι αθλητές το βράδυ της Παρασκευής μετά τον τερματισμό τους είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν στο “welcome party” με κερασμένη μπύρα ΜΥΘΟΣ που διοργάνωσε το bar café – bar – restaurant  “ΝΑΥΤΙΛΟΣ”.
Ο Ν.Ο.Τ.Κ. και η Τοπική Κοινότητα Κόρφου σε συνεργασία με τον Δήμο Κορινθίων υποδέχθηκαν όλους τους συμμετέχοντες αθλητές στην τελετή απονομής της πρώτης ιστιοδρομίας και του παράκτιου αγώνα στον χώρο της κεντρικής πλατείας το βράδυ του Σαββάτου. Ο δήμαρχος Κορινθίων Αλέξανδρος Πνευματικός και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Κόρφου Γιώργος Γκούμας χαιρέτισαν την διοργάνωση και απένειμαν τα κύπελλα στους νικητές των 2 πρώτων ιστιοδρομιών.
Ζωντανή μουσική από την λαική Ορχήστρα του Δήμου Κορινθίων διασκέδασε τους αθλητές οι οποίοι στην συνέχεια είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν γεύσεις από μπάρμπεκιου και κορινθιακό κρασί.
Η εκκίνηση της τρίτης ιστιοδρομίας δόθηκε την Κυριακή στις 11 το πρωί και οι τερματισμοί ολοκληρώθηκαν νωρίς το βράδυ.

 

Τα αποτελέσματα των τριών ιστιοδρομιών είναι:

ORC CLUB

1:MANOULI TOO Αλέξανδρος Θεοδωρίδης (ΝΟΤΚ)

2:BELL’ ANGIOLINA Σπύρος Πλειαδάκης (ΣΕΑΝΑΤΚ)

3:VOLTAIRE Christophe Vivien (ΝΟΤΚ)

 

ORC i
1:AEOLUS II Γιάννης Λάππας (ΝΟΠΦ)

2:PIX-LAX III Δημήτρης Βασιλάκος (ΝΟΤΚ)

3:GORGO Αλέξανδρος Μαρούγκας (ΝΟΤΚ)

 

ORC CLUB Non Spinnaker

1:DECISSION Γιώργος Λάσδας (ΝΟΤΚ)

2:ALEXANDROS K. Αλέξανδρος Κότσης (ΝΟΕ)

3:ASTROPALIA βασίλης Μπουκουβάλας (ΝΟΤΚ)

 

Check Also

Επίδομα παιδιού – ΟΠΕΚΑ: Θέμα χρόνου η πληρωμή της 6ης δόσης – Πότε θα δουν λεφτά οι δικαιούχοι

Επίδομα παιδιού – ΟΠΕΚΑ: Θέμα χρόνου η πληρωμή της 6ης δόσης – Πότε θα δουν …