«ΟΣΑ ΖΗΣΑΜΕ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΧΑΡΑΓΜΕΝΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ…»

Την απόφασή του να μην ασχολείται πλέον ενεργά με την ομάδα βόλεϊ του Φοίνικα Σύρου κάνει γνωστή, μέσω του Cyclades24, ο Θεόδωρος Δούνιας. Ένας εκ των πρωτεργατών της προσπάθειας και δεξί χέρι του προέδρου Δημήτρη Παλιόπορτα, ο οποίος είχε καθοριστική συμβολή σ’ αυτό το “διαμάντι” που καμαρώνουμε όλοι οι Συριανοί την τελευταία πενταετία, αποφάσισε να μην ασχολείται ενεργά πλέον με την ομάδα της καρδιάς του, λόγω σοβαρών επαγγελματικών υποχρεώσεων.
Ωστόσο, άφησε ανοικτό το “παράθυρο” για επιστροφή του μελλοντικά, όταν του το επιτρέψουν οι υποχρεώσεις του. Ο κ. Δούνιας επικοινώνησε με το Cyclades24 και προέβη στην παρακάτω δήλωση: «Με μεγάλη μου λύπη γνωστοποιώ ότι πλέον δεν είμαι σε θέση να ασχολούμαι ενεργά με την ομάδα βόλεϊ του Φοίνικα.

Οι αυξημένες επαγγελματικές μου υποχρεώσεις δεν μου επιτρέπουν να αφιερώνω το χρόνο που θα ήθελα στην ομάδα της καρδιάς μου, όπως έκανα τα προηγούμενα χρόνια. Μετά από πολύ σκέψη και έντονο προβληματισμό κατέληξα στην συγκεκριμένη απόφαση. Θα παραμείνω όμως ενεργό μέλος της Λέσχης Φίλων Φοίνικα και ένας πιστός “στρατιώτης” του Φοίνικα, ενώ θα είμαι πάντα στο πλευρό του προέδρου της ομάδας μας και καλού μου φίλου Δημήτρη Παλιόπορτα. Όσα ζήσαμε αυτά τα πέντε χρόνια της ενασχόλησής μου με την ομάδα, θα μείνουν για πάντα χαραγμένα στο μυαλό και την καρδιά μου. Όταν ξεκινούσαμε αυτή την προσπάθεια δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα πετυχαίναμε όλα όσα πετύχαμε. Ελπίζω στο μέλλον να έχω την δυνατότητα να μπορέσω και πάλι να προσφέρω τις υπηρεσίες μου. Εύχομαι στην ομάδα να πετύχει τους στόχους της την φετινή σεζόν και να συνεχίσει για πολλά χρόνια να μας κάνει υπερήφανους».
Πηγή: cyclades24.gr

Check Also

Ανανέωσε με το Φοίνικα Σύρου ο Άκης Ασπιώτης

Ανανέωσε με το Φοίνικα Σύρου ο Άκης Ασπιώτης Μετά την ολοκλήρωση της σεζόν 23-24 το …