«ΟΤΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΤΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ…»

Για δεύτερη φορά ο Μάρκος Ξεγοράρης συμμετείχε στον XTERRA χειμερινό Διάπλου Βουλιαγμένης. Ο παλαίμαχος πολίστας και προπονητής

του ΝΟ Σύρου πραγματοποίησε φέτος καλύτερη επίδοση από την περσινή, σε μια διοργάνωση που ξεχώρισε με την συμμετοχή των ατόμων με αναπηρία που συμμετείχαν στον αγώνα  και τερμάτισαν με περηφάνια.

Διαβάστε αναλυτικά τα όσα έγγραψε ο Συριανός προπονητής του ΝΟΣ στην προσωπική του σελίδα του facebook…

Κυριακή 29-11-2015, ώρα 11:00 συμμετοχή και φέτος για 2η φορά στον XTERRA χειμερινό Διάπλου Βουλιαγμένης. Ικανοποίηση γιατί ο χρόνος στα 1000μ. ήταν πολύ καλύτερος από πέρσι. Όμως αυτό, ίσως δεν έχει μεγάλη σημασία. Συγκίνηση, πολλά χειροκροτήματα και Θαυμασμός για αρκετά άτομα με αναπηρία που συμμετείχαν στον αγώνα κολύμπησαν και τερμάτισαν με περηφάνια, διδάσκοντας για μία ακόμα φορά σε όλους μας ότι “ΟΤΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΤΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ”. Πραγματικά, η εμπειρία μου από έναν τέτοιο δύσκολο και διαφορετικό αγώνα είναι μοναδική, σίγουρα όμως το να κολυμπάς δίπλα με ανθρώπους με τέτοια ψυχική δύναμη κάνει και σένα ακόμα πιο δυνατό και σου χαρίζει απλόχερα λίγη από την αυτοπεποίθηση τους!!! Του χρόνου ακόμα πιο ορεξάτοι ξανά συμμετοχή. Γιατί είναι πραγματικά τύχη να βρίσκεσαι κοντά με τέτοιους υπεραθλητές.

Μάρκος Ξαγοράρης, Ερμούπολη Σύρος

Check Also

Πολύ καλή παρουσία Γαβιώτη-Μιχαήλ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Σλοβενίας

Πολύ καλή παρουσία Γαβιώτη-Μιχαήλ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Σλοβενίας Άλλη μία εξαιρετική διάκριση για την …