ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΑΡΕΕΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΑ!

Ηταν ένα βράδυ που θα μείνει χαραγμένο στην μνήμη όσων αγωνίστηκαν, όσων δούλεψαν για αυτό και όσων το παρακολούθησαν! Μέχρι το επόμενο φιλαράκια!

Γράφει ο Μαρίνος Πρίντεζης

Το πίστευα, το πιστεύω και θα συνεχίζω να το πιστεύω ότι οι παρέες είναι αυτές που γράφουν ιστορία, κάνουν μικρά θαύματα. Αυτό έκαναν και οι Παλαίμαχοι του Αρη Σύρου με την εντυπωσιακή εκδήλωση-γιορτή που έγινε στο κλειστό του Περιστερίου. Γνωρίζω καλά τα παιδιά, τον Λευτέρη, τον Αντώνη, τον Παναγιώτη, τον Γιώργο (Δαέλη), τον Ελπη, τον Γιώργο (Σολάρη), τον Δημήτρη, τον Γιάννη (ξέχασα σίγουρα και άλλους), Σταύρο μας έλειψες, αλλά δεν πειράζει την επόμενη φορά (πιστεύω ότι τίμησα την φανέλα σου) . Όταν ακόμα πιτσιρίκια παίζαμε μπάσκετ σε ένα από τα δύο ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ δίπλα στο Δ. Βικέλας και κάναμε πλάκα ο ένας στον άλλον. Τα όνειρα υπήρχαν από τότε και με αυτά πορεύθηκε αυτή η παρέα. Διότι έτσι την νιώθω ως Μαρίνος.

Πραγματικά αξίζουν πολλά συγχαρητήρια γιατί γνωρίζω ότι μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα στήθηκε αυτό το event και είχε πανελλήνια προβολή λόγω και της παρουσίας των καλλιτεχνών. Ηταν ένα από τα βράδια που λες ότι ένιωσες γεμάτος συναισθήματα και ανυπομονείς να γίνει σύντομα άλλο ένα φιλανθρωπικό παιχνίδι ώστε να πατήσουμε πάλι στο παρκέ φιλαράκια και να παίξουμε όπως τότε στα ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ της Σύρου. Εις το επανιδείν…

Check Also

Ολοκλήρωσαν με ψηλά το κεφάλι οι Παλαίμαχοι Σύρου (Φωτο)

Ολοκλήρωσαν με ψηλά το κεφάλι οι Παλαίμαχοι Σύρου (Φωτο) Με νίκη 53-51 απέναντι στην Κομοτηνή …