ΟΧΙ ΑΠΟ ΕΣΑΠ, ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΡΟΥΣΣΟΥ!

Ο Φοίνικας Σύρου δεν πήρε την άδεια από την επιτροπή αδειοδότησης της ΕΣΑΠ και αυτό το γεγονός δεν πέρασε απαρατήρητο από τον πρόεδρο της ομάδας, Αντώνη Ρούσσο.

 

Αξιότιμοι Κύριοι

Μετά την δημοσίευση της ανακοίνωσης  για τα αποτελέσματα της σημερινής συνεδρίασης της επιτροπής Αδειοδότησης που συμμετέχετε , ενημερωθήκαμε  για την μη αδειοδότηση της ομάδας μας για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017.
Κατόπιν του τρόπου σύνταξης της ανακοίνωσης, μας δημιουργούνται τα κάτωθι εύλογα ερωτήματα στα οποία θα πρέπει να λάβουμε μία απάντηση:
α) Ποιός ο ειδικός λόγος της  παραγράφου στην ανακοίνωση, με την οποία ο εκπρόσωπος σας απαίτησε  να τονιστεί  με εμφατικό τρόπο η  αντίθεση σας στην αδειοδότηση της ομάδας μας?
β)
Γνωρίζετε ότι ή νέα διοίκηση του ΑΟ ΦΟΙΝΙΚΑ ΣΥΡΟΥ συγκροτήθηκε σε σώμα πρίν από περίπου 10 ημέρες, και εκ των πραγμάτων το χρονικό όριο που είχαμε στην διάθεσή μας για να ολοκληρώσουμε τον φάκελο αδειοδότησης ήταν ασφυκτικό και στα όρια της ανωτέρας βίας?
γ) Καθότι είστε συνδικαλιστικό όργανο φροντίσατε να έχετε μία επικοινωνία με τους αθλητές-μέλη σας και να ενημερωθείτε ότι με όλους είχαμε έρθει σε συμφωνία και απέμεναν μόνο τα τυπικά για την ολοκλήρωση του φακέλου μας?
δ) Στην ανακοίνωσή σας δεν αναφέρεστε στην αδειοδότηση ή μη, των υπολοίπων 3 σωματείων. Τί να υποθέσουμε ότι αδειοδοτήθηκαν ή ότι δεν αδειοδοτήθηκαν?
Ας κάνουμε λοιπόν μία απλή συλλογιστική :
Εάν είχαν πλήρη φάκελο όπως ρητά προβλέπεται από τον σχετικό νόμο γιατί δεν ανακοινώσατε την αδειοδότηση τους?
Εάν δεν είχαν πλήρη φάκελο γιατί δεν μειοψηφήσατε σαν εκπρόσωπος του ΠΑΣΑΠ μη εγκρίνοντας την αδειοδότηση τους, περιλαμβάνοντας στην ίδια παράγραφο της ανακοίνωσης ,και τις άλλες 3 ομάδες προασπίζοντας τα συμφέροντα των αθλητών μελών σας και λειτουργήσατε με δύο μέτρα και δύο σταθμά?
Θεωρείται ότι με την διαπόμπευση του ΑΟ ΦΟΙΝΙΚΑ ΣΥΡΟΥ σε ειδική παράγραφο της ανακοίνωσής σας  προασπίζετε καλύτερα τα συμφέροντα των αθλητών – μελών σας?

ε) Ο Νόμος κύριοι είναι σαφέστατος και προβλέπει ρητά τις διαδικασίες που πρέπει να ακολουθηθούν τις ακολουθήσατε όπως είχατε υποχρέωση ή όχι?
Θα προσδοκούσαμε μεγαλύτερο σεβασμό στον  Ο ΑΟ ΦΟΙΝΙΚΑ ΣΥΡΟΥ που έχει προσφέρει τα μέγιστα στην ανάπτυξη και προβολή του Ελληνικού Βόλλευ τα χρόνια που αγωνίζεται στην Α1 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ, με πολλές εγχώριες και διεθνείς επιτυχημένες διοργανώσεις που έχουν προάγει αδιαμφισβήτητα το Ελληνικό Βόλλευ.
Μας χρειαζόσαστε να υπάρχουμε όπως λειτουργούμε όλα αυτά χρόνια.

Με εκτίμηση
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΑΑ
                                                                                          
   Α.ΡΟΥΣΣΟΣ                                                                                                     

 

                                                                                        

 

 

 

Check Also

Ανανέωσε με το Φοίνικα Σύρου ο Άκης Ασπιώτης

Ανανέωσε με το Φοίνικα Σύρου ο Άκης Ασπιώτης Μετά την ολοκλήρωση της σεζόν 23-24 το …