Ο ΑΜΣ ΦΙΛΩΤΙΟΥ ΤΙΜΑ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΡΑΟΥΖΑΙΟ!!!

Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας θα πραγματοποιήσει σήμερα ο ΑΜΣ Φιλωτίου, μέσα από την οποία αναμένεται να τιμήσει

αρκετά πρόσωπα που έχουν προσφέρει στο χώρο του κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου. Μέσα σε αυτούς… και ο γραμματέας του Α.Ο.Σ Πέτρος Ραουζαίος όπου θα τιμηθεί για την προσφορά του στον αθλητισμό των Κυκλάδων τα τελευταία 7 χρόνια, όπου διετέλεσε διοικητικό στέλεχος αρκετών ομάδων.

 

Αυτή είναι η τρίτη φορά που ο συγκεκριμένος παράγοντας βραβεύεται από ποδοσφαιρικό σύλλογο, καθώς είχαν προηγηθεί οι βραβεύσεις του από τον Αστέρα Μαρμάρων το καλοκαίρι του 2012 και του Παμμηλιακού το Νοέμβριο του ίδιου έτους όταν ήταν παράγοντας του Άγιαξ.
Ο Πέτρος Ραουζαίος, παρά το μικρό της ηλικίας του (25χρ.) μπήκε κατευθείαν στα« βαθιά». Διατέλεσε χρέη Β αντιπροέδρου στην πετυχημένη τότε ομάδα της Άνω Σύρου, ενώ κάποιες χρονιές κατείχε και τη θέση του γενικού γραμματέα της ομάδας. Με την Άνω Σύρο κατέκτησε ένα πρωτάθλημα Κυκλάδων το 2010, είχε μια συμμετοχή στην Δ Εθνική την αγωνιστική περίοδο 2010-11, αλλά και φιναλίστ κυπέλλου την περίοδο 2011-12.
Στην πλούσια ως τώρα συγκομιδή του έχει και μια κατάκτηση πρωταθλήματος παίδων με τον Άγιαξ (2012). Από το 2012 μέχρι και σήμερα είναι στέλεχος του Α.Ο.Σ, όπου την περσινή σεζόν ήταν μάλιστα ο ένας εκ των δυο αντιπροέδρων της ομάδας. Στο παλμαρέ του και η περσινή κατάκτηση του Κυπέλλου Κυκλάδων από τον Α.Ο.Σ.
Τη φετινή χρονιά λόγο πολλών ενασχολήσεων δεν παρέμεινε στη θέση του αντιπροέδρου, αλλά έμεινε στην ομάδα από το πόστο του γραμματέα του συλλόγου.

Check Also

Η Ελλάς Σύρου πέρασε άνετα από την έδρα του Πυθαγόρα (Βίντεο)

Η Ελλάς Σύρου πέρασε άνετα από την έδρα του Πυθαγόρα (Βίντεο) Η Ελλάς Σύρου δεν …