Ο Α.Ο Φοίνικας έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του (Φωτο)

Στην Συνεδριακή αίθουσα του Επιμελητηρίου Κυκλάδων που ήταν κατάμεστη από κόσμο, πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Α.Ο Φοίνικα Σύρου. Παρέστησαν ο εκπρόσωπος του Καθολικού Επισκόπου π. Πέτρος Πρίντεζης, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γιώργος Λεονταρίτης, ο Δήμαρχος Σύρου – Ερμούπολης κ. Γιώργος Μαραγκός, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κυκλάδων κ. Γιάννης Ρούσσος, σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο, η πρώτη ομάδα με τους προπονητές και όλους τους παίκτες, προπονητές και  παίκτες όλων των τμημάτων, χορηγοί και φίλοι της ομάδας.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αντώνης Ρούσσος έκανε μια σύντομη αναδρομή της χρονιάς που πέρασε την οποία χαρακτήρισε την πιο επιτυχημένη με βάση τον προϋπολογισμό και την δυναμικότητα των “μεγάλων” ομάδων, Στάθηκε ιδιαίτερα στις δυσκολίες που αντιμετώπισε η ομάδα το καλοκαίρι για να συγκροτηθεί νέο ΔΣ. Εξήρε την συνεισφορά όσωv συστρατεύτηκαν προκειμένου η ομάδα να βρει τελικά τον δρόμο της και ευχαρίστησε όλους τους χορηγούς και ιδιαίτερα την City Insurance για την πολλαπλή βοήθεια που προσφέρει στην ομάδα και την Blue Star Ferries για την διαχρονική της στήριξη.

Στην συνέχεια απηύθυναν σύντομους χαιρετισμούς ο π. Πέτρος Πρίντεζης, ο Αντιπεριφερειάρχης, ο Δήμαρχος ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου και ο προπονητής της ομάδας κ. Ντούσκο Νίκολιτς. Πριν το κόψιμο της Πρωτοχρονιάτικης πίτας βραβεύτηκαν ο επί χρόνια άμισθος φροντιστής της ομάδας κ. Αντώνης Ζακχαίος και οι εργαζόμενοι στο ΑΚΔΕ για την καθημερινή φροντίδα και την άψογη κατάσταση των εγκαταστάσεων.  Την τιμητική πλακέτα των εργαζομένων του ΑΚΔΕ,  παρέλαβε η κ. Δήμητρα Βουτσαρά.

Ο Συριανός πολιτευτής με την Ν.Δ και φίλος της ομάδας κ. Γιώργος Βακόνδιος έστειλε μήνυμα το οποίο διαβάστηκε από τον Πρόεδρο κ. Αντώνη Ρούσσο.

Τα φλουριά βρήκαν ο Δημήτρης Αρβανίτης από την πίτα της πρώτης ομάδας, από την Εφηβική ο Γιώργος Φίλιππας και από τα κορίτσια η Νικολέτα Γιαλόγλου και η Βασιλική Μπάου.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΟ PEIRATIKO.NET ΚΑΙ SPORTCYCLADES24.GR 

Check Also

Ήττα του Φοίνικα στον τελικό του πρωταθλήματος Αιγαίου

Ήττα του Φοίνικα στον τελικό του πρωταθλήματος Αιγαίου Πλησίασαν την ανατροπή οι Νεάνιδες του Φοίνικα …