Ο Γιάννης Πολυχρονάκος στη βουλή για το αυξημένο κόστος μετακίνησης των σωματείων στις Κυκλάδες

Ο Γιάννης Πολυχρονάκος στη βουλή για το αυξημένο κόστος μετακίνησης των σωματείων

Στη Βουλή των Ελλήνων μίλησε χθες Τρίτη 31 Ιανουαρίου ο Υποψήφιος Βουλευτής Κυκλάδων του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ κ. Γιάννης Πολυχρονάκος , ενημερώνοντας τα μέλη της Επιτροπής Νησιωτικών Περιφερειών για το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι αθλητικοί σύλλογοι με τις μετακινήσεις τους, αλλά και τις αδικίες που υφίστανται οι κάτοικοι των νησιών .

Με την ιδιότητα του Προέδρου του Πανναξιακού Α.Ο. και αυτή του αν. Τομεάρχη Νησιωτικής Πολιτικής του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Πολυχρονάκος είχε πάρει την πρωτοβουλία να αναδείξει το πρόβλημα και έπειτα από συστηματικές και συντονισμένες ενέργειες που έκανε να το φέρει στην επιτροπή, όπου χθες ως ομιλητής είχε την ευκαιρία να αναπτύξει τα θέματα που όπως είπε κάνουν τους νησιώτες να νιώθουν ότι τιμωρούνται που επέλεξαν να είναι κάτοικοι και να ζήσουν με τις οικογένειες τους στα νησιά.

Μεταξύ άλλων ο κ. Πολυχρονάκος στην ομιλία του, ζήτησε τη δωρεάν μεταφορά των ερασιτεχνικών αθλητικών σωματείων με τα πλοία της ακτοπλοΐας και κάλυψη αυτού του κόστους, κάτι που δεν είναι απαγορευτικό από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων ή από τα έσοδα από το στοίχημα και σε συνεργασία των Υπουργείων Αθλητισμού, Ναυτιλίας και Οικονομικών, όπως είπε.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο

Check Also

Με Πανθηραϊκό στα ημιτελικά του Κυπέλλου η Ελλάς (Βίντεο)

Με Πανθηραϊκό στα ημιτελικά του Κυπέλλου η Ελλάς (Βίντεο) Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο στα γραφεία …