Ο Δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς και ο Διοικητής του Νοσοκομείου Σύρου Μιχάλης Ζουλουφός στην εκπομπή μας

Ο Δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς και ο Διοικητής του Νοσοκομείου Σύρου Μιχάλης Ζουλουφός στην εκπομπή μας

Δύο ξεχωριστούς καλεσμένους θα έχουμε την τιμή να φιλοξενήσουμε στην σημερινή μας εκπομπή. Ο λόγος φυσικά για τον Δήμαρχο Μυκόνου Κωνσταντίνο Κουκά και τον Διοικητή του Νοσοκομείου Σύρου, Μιχάλη Ζουλουφό.

Μπορεί το κεντρικό θεματολόγιο της εκπομπή μας να αναφέρεται στα αθλητικά δρώμενα του νομού μας, ωστόσο η επικαιρότητα και οι εξελίξεις είναι τέτοιες, που μας δίνουν την δυνατότητα να δώσουμε το βήμα σε ηγετικά στελέχη, μεταφέροντας στους τηλεθεατές μας, ότι νεότερο έχει δημιουργηθεί από το μέτωπο του κορονοϊού, του τουρισμού και της δημόσιας υγείας.

Αμφότεροι αναμένεται να δώσουν καίριες απαντήσεις στους σημερινούς οικοδεσπότες της εκπομπής, Γιώργο Σολάρη και Μάριο Βουτσίνο, ενώ φυσικά θα υπάρχει και η δυνατότητα μέσα από τα σχόλια του facebook, να μεταφέρουμε και τις δικές σας ερωτήσεις.

Θυμίζουμε πως η εκπομπή μεταδίδεται καθημερίνα 19:00-20:00, από την επίσημη σελίδα μας στο FACEBOOK και είναι μία συμπαραγωγή των sites Cyclades24.gr, Syros-Sports.gr, Sportcyclades24.gr, Aigaiokalimera.gr, Arthografos.gr, livesports.gr και SantoriniSport.gr και στηρίζεται από τους Μάκη Πρίντεζη, Άλεξ Γεωργαντά, Βαγγέλη Μαραγκό, Έλπη Φρέρη, Γιώργο και Αντώνη Σολάρη, Μάνο Χρυσό και Χρύσα Ζερβού.

 

Check Also

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (18/6)

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (18/6) Δείτε αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα των αθλητικών μεταδόσεων. Αναλυτικά: …