Ο λόγος που ο Α.Ο Σύρου δεν δήλωσε στο Κύπελλο

Ο λόγος που ο Α.Ο Σύρου δεν δήλωσε στο Κύπελλο

Του: Άλεξ Γεωργαντά

Σε επικοινωνία που είχαμε προ λίγου με τον πρόεδρο του ΑΟ Σύρου Γιώργο Φώσκολο, επιβεβαιώθηκε η πληροφορίας μας, ωστόσο ο ίδιος τόνισε τους σαφείς λόγους, που δεν θα λάβει μέρος η ομάδα του στο Κύπελλο Ελλάδας.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά, ο ΑΟΣ φέτος είναι σε διαδικασία συνένωσης με τον Αίαντα Σύρου, πράγμα που σημαίνει πως θα αγωνιστεί με το καταστατικό και με το ΑΦΜ της ομάδας αυτής.

Ως εκ τούτου δεν μπορεί να λάβει μέρος στο Κύπελλο Ελλάδας, παραχωρώντας την θέση του ουσιαστικά στην αμέσως επόμενη ομάδα, που δεν είναι ο Πανθηραϊκός λόγω της συνένωσης στην Σαντορίνη, αλλά η Ελλάς Σύρου.

Παρά τα όσα ακούγονται το τελευταίο διάστημα τόσο για τον ίδιο, όσο και για την ομάδα του, ο Γιώργος Φώσκολος είναι ένας παράγοντας που είναι πολλά χρόνια μέσα στα γήπεδα, οπότε είναι σίγουρο, πως θα μπορέσει να βρει την απαραίτητη δικλίδα ασφαλείας, φτιάχνοντας μία ανταγωνιστική ομάδα σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο..

.

 

Check Also

«Παίξαμε ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο αλλά…» (Βίντεο)

«Παίξαμε ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο αλλά…» (Βίντεο) Ο προπονητής της Ελλάς Σύρου Παναγιώτης Χριστοφιλέας μίλησε στο Logotypos.gr …