Ο ΜΑΝΟΥΔΑΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ…

Την δική του απάντηση έδωσε ο Κυριάκος Μανουδάκης σχετικά με τα όσα γράφτηκαν από μια ιστοσελίδα για εκείνον και την αποχώρηση του Παμμηλιακού από την διεκδίκηση του. Ο Συριανός μέσος διευκρίνισε στο Syros-Sports.gr πως

δεν κορόιδεψε την ομάδα της Μήλου, αλλά οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις καθυστέρησαν την ολοκλήρωση των διαδικαστικών…
«Διάβασα χθες ένα άρθρο σε μια ιστοσελίδα μέσα από την οποία δέχομαι επίθεση από έναν αρθρογράφο για την συμπεριφορά μου απέναντι στον Παμμηλιακό, με σχόλια δυσφημιστικά απέναντι στο πρόσωπο μου. Αυτό που θέλω να πω είναι το εξής. Ουδέ ποτέ κορόιδεψα τον Παμμηλιακό. Είχαμε έρθει σε προφορική συμφωνία με την ομάδα της Μήλου και είχα διευκρινίσει σε ανθρώπους της ομάδας πως θα βρίσκομαι στο νησί στα τέλη Αυγούστου για τις υπογραφές. Δυστυχώς οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις αυτή την εποχή είναι πολλές και δεν μου επιτρέπουν να βρίσκομαι νωρίτερα στη Μήλο για την ολοκλήρωση της συμφωνίας. Εργάζομαι σε τουριστική επιχείρηση όπως ξέρετε και θα ήταν αδύνατο να κρεμάσω τον εργοδότη μου στα μέσα του Αυγούστου για να πάω να ολοκληρώσω και τυπικά την συμφωνία μας. Μου ζητήθηκε από τον Παμμηλιακό να μεταβώ τώρα στο νησί πράγμα το οποίο δεν μπορούσε να γίνει. Η άφιξη μου στο νησί της Μήλου είχε δρομολογηθεί για τα τέλη Αυγούστου. Είναι σεβαστή η απόφαση της Μήλου πάντος απλά να ξέρουν ότι δεν τους κοροίδεψα..

Όσον αφορά τον συγκριμένο άνθρωπο που μου κάνει αυτή την επίθεση στο σάιτ του, αυτό που έχω να του πω είναι το εξής. Ο Κυριάκος Μανουδάκης είναι άνθρωπος που αυτός θα αποφασίσει που θα παίξει και ΚΑΝΕΙΣ άλλος. Δεν θέλω να σας πω περισσότερα αλλά να είστε σίγουροι πως αν συνεχίσει να με δυσφημεί με τέτοια σχόλια την επόμενη φορά θα μιλήσω με ονόματα, επίθετα και πολλά περισσότερα.


Όσο για το αν θα συνεχίσει στον Α.Ο.Σ όπως γράφτηκε από το Syros-Sports.gr τις τελευταίες ημέρες, ο βραχύσωμος μέσος τόνισε:
«Από την πρώτη μέρα που ζήτησα το δελτίο μου για να φύγω είχα ευχαριστήσει την διοίκηση της ομάδας για την άψογη συμπεριφορά της. Ο Κ. Φώσκολος ήταν σωστός απέναντι μου σε όλα, αλλά για μένα δεν μετράει το οικονομικό όπως για πολλούς άλλους και δεν εννοώ αθλητές… Ζήτησα να φύγω γιατί είχα διαπιστώσει πως ο Α.Ο.Σ φέτος δεν θα βάλει ψηλούς στόχους. Γενικά είμαι παίκτης που μου αρέσει να παίζω σε ομάδα που έχει κάποιο βαθμολογικό κίνητρο. Η αλήθεια είναι ότι τα πράγματα άλλαξαν με την συνεργασία Α.Ο.Σ-Άγιαξ. Δεν ισχύει ότι τα βρήκα με τον Α.Ο.Σ. Μέχρι χθες ήταν ειλημμένη απόφαση να παίξω στον Παμμηλιακό και σε κανέναν άλλον. Από σήμερα φυσικά ξημερώνει μια άλλη μέρα. Έχω 3 προτάσεις ως τώρα και καλούμε σύντομα να αποφασίσω.

Check Also

Ελλάς Σύρου-Ιάλυσος Ρόδου: Τα γκολ και οι καλύτερες στιγμές (Βίντεο)

Ελλάς Σύρου-Ιάλυσος Ρόδου: Τα γκολ και οι καλύτερες στιγμές (Βίντεο) Δείτε τα γκολ και τις …