Ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΗΝΟΥ

Στα εγκαίνια του κλειστού γυμναστηρίου της Τήνου θα δώσει το παρών ο Φοίνικας Σύρου. η εκδήλωση θα γίνει το τριήμερο 9-11 Μαΐου με σειρά εκδηλώσεων που εντάσσονται στα “Τήνια 2014″, παρουσία του

Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κάρολου Παπούλια.
Η ομάδα μας θα συμμετάσχει στον φιλικό αγώνα βόλεϊ που θα γίνει το απόγευμα (19:00) της Παρασκευής με αντίπαλο μία επίλεκτη ομάδα αθλητών της Εθνικής Ελλάδος.
Το σχετικό δελτίο Τύπου των διοργανωτών αναφέρει:
Την Παρασκευή 9, Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Μαΐου θα πραγματοποιηθούν, αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις στα πλαίσια της αναβίωσης των ΤΗΝΙΩΝ 1895.
Οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν τα εγκαίνια του αθλητικού γυμναστηρίου Τήνου στις 18.00 την Παρασκευή 9 Μαΐου 2014 και τον φιλικό αγώνα βόλεϊ ανδρών μεταξύ Φοίνικα Σύρου και παικτών της Εθνικής Ελλάδος. Το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Μαΐου 2014 θα διεξαχθούν αγωνίσματα δρόμου 1.500 και 10.000 μέτρων, επιτραπέζια αντισφαίριση, μπάσκετ και βόλεϊ καθώς και επίδειξη των αγωνισμάτων της ξιφασκίας, της ελληνορωμαϊκής πάλης, TAE KBO NTO και ιστιοπλοΐας.
Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις θα γίνουν στο Ίδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού και περιλαμβάνουν αφιέρωμα στην κάλυψη των Τηνίων και των αθλητικών γεγονότων την περίοδο 1895-1906 από τον τύπο της εποχής καθώς και παρουσίαση του έργου του Νικηφόρου Λύτρα με αντίστοιχη έκθεση πρωτοτύπων εφημερίδων και περιοδικών και τεκμηρίων.
Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Check Also

Ανακοίνωση Φοίνικα Σύρου

Στο πλαίσιο της διεξαγωγής των Πανελληνίων Εξετάσεων και με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, η …