Πάγος.. όπως παλιά!!!

Τεράστια νίκη του Πάγου που φέρνει ανακατατάξεις στην κορυφή…

Την καλύτερη φετινή του εμφάνιση πραγματοποίησε ο Πάγος, που μετά από πολύ καλό ποδόσφαιρο πήρε τεράστια νίκη επί του Πανναξιακού σε παιχνίδι για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η ομάδα της Σύρου επικράτησε 3-1 στο γήπεδο της Άνω Σύρου και πλέον «έβαλε» φωτιές και ανακατατάξεις στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, με τον Πανναξιακό να χάνει έδαφος και την Λάβα Εμπορείου να ανεβαίνει ακόμη πιο ψηλά μετά τη νίκη της επί της Θύελλας Καμαρίου.

Πολύ μεγάλη εμφάνιση από τον Άγγελο Νικητίδη, όπως και όλων των παιδιών του Γιάννη Τζώρτζη.

Με τη νίκη αυτή η ομάδα της Σύρου έφτασε τους 3 βαθμούς στο πρωτάθλημα, ενώ παράλληλα έκανε το πιο ευχάριστο «δώρο» στον Α.Ο Σύρου που οδηγεί την φετινή κούρσα του πρωταθλήματος.

Ο Μάρκος Πρίντεζης στο 17Ο λεπτό άνοιξε το σκορ για την ομάδα της Σύρου, που λίγα λεπτά αργότερα (22΄) διπλασίασε τα τέρματα της με τον Γιώργο Πάπιτση.  Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, η ομάδα του Πάγου τριπλασίασε τα τέρματα της, ξανά με τον Μάρκο Πρίντεζη που στο 53΄ σημείωσε το τρίτο γκολ της ομάδας του. Στο 65΄ ο Κώστας Σκούπρα μείωσε 3-1 για την ομάδα της Νάξου.

Α.Ο Πάγου-Πανναξιακός 3-1

Διαιτητής: Ζαράνης, Επόπτες: Μουτάφης-Ρούσσος Ι

Α.Ο Πάγου (Τζώρτζης): Νικητίδης, Ζαφείρας, Πρίντεζης, Σαμιωτάκης, Σταμούλης, Μαραγκός, Πρίντεζης Μ, Παλαιολόγος, Ελ Μπαραγκέ, Πάπιτσης, Αργυρός

Τρόκα, Ρούσσος Ν, Ρούσσος Κ, Ξιάρχος, Πρελορέτζος, Δεσινιώτης, Μαυρομάτης

Πανναξιακός (Προμπονάς):  Τσουκαλάς, Λίκα, Κουφόπουλος, Ιασωνίδης, Καπίρης, Σκούπρα, Σέμε, Βιλαντώνης, Πολυκρέτης, Κόλα, Ανεβλαβής

Πολυκρέτης κ, Μπίνχι, Καρούσης, Χαμηλοθώρης, Βαθρακοκοίλης, Ιωαννίδης

Check Also

Επιστροφή στην Ελλάς και ρόλος Β Αντιπροέδρου για τον Κώστα Μπούμπουλη

Επιστροφή στην Ελλάς και ρόλος Β Αντιπροέδρου για τον Κώστα Μπούμπουλη Η Ελλάς Σύρου ετοιμάζεται …