Πένθος στην διαιτησία για την απώλεια του Κουκουλάκη

Πένθος στην διαιτησία για την απώλεια του Κουκουλάκη

Πέθανε ο διαιτητής Γιώργος Κουκουλάκης.

Ο Γιώργος Κουκουλάκης είχε διατελέσει επί σειρά ετών πρόεδρος του συνδέσμου διαιτητών Ηρακλείου, ενώ ήταν μέλος της ΚΕΔ της ΕΠΟ πολλά χρόνια.

Ο εκλιπών αφήνει πίσω του τον επίσης πρώην διαιτητή, Μιχάλη Κουκουλάκη που είναι και αυτός μέλος της ΚΕΔ.

Μάλιστα ο Π.Ο. Ατσαλένιου με ανακοίνωση του εξέφρασε τα βαθιά του συλλυπητήρια λέγοντας:

«Το Δ.Σ. του ΠΟΑ εκφράζει τα βαθιά του συλλυπητήρια για τον χαμό του Γιώργου Κουκουλάκη. Ο εκλιπών ήταν επί σειρά ετών πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Ηρακλείου και επί χρόνια μέλος της Κεντρικής επιτροπής διαιτησίας της ΕΠΟ, ενώ αφήνει πίσω του τον γιο του και επίσης πρώην διαιτητή, Μιχάλη Κουκουλάκη. Η απώλειά του είναι ένα τεράστιο πλήγμα για το ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο και την ηρακλειώτικη διαιτησία. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Τη θλίψη του για τον ξαφνικό χαμό του παλαίμαχου διεθνούς διαιτητή, Γιώργου Κουκουλάκη, εκφράζει και ο σύνδεσμος διαιτητών Φθιώτιδας.

Ο Πρόεδρος, το ΔΣ του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Φθιώτιδας και σύσσωμη η οικογένεια της Φθιωτικής Διαιτησίας, εκφράζουν στο συνάδελφο Διαιτητή και μέλος της ΚΕΔ/ΕΠΟ Κουκουλάκη Μιχάλη καθώς και στην υπόλοιπη οικογένεια του, τα θερμά τους συλλυπητήρια για τη ξαφνική απώλεια του αγαπημένου του πατέρα, Γιώργου.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα της Κρητικής γης που θα τον σκεπάσει.
Καλό Παράδεισο.
Φίλε Μιχάλη , υπομονή και κουράγιο!!

Check Also

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (11/7)

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (11/7) Το σπουδαίο φιλικό των Legends 2004 για την επέτειο …