Πένθος στην Συριανή κοινωνία και τον αθλητισμό

Πένθος στην Συριανή κοινωνία και τον αθλητισμό

«Έφυγε» τα ξημερώματα της Τετάρτης 7 Σεπτεμβρίου από τη ζωή μια ιδιαίτερα αγαπητή στους συριανούς προσωπικότητα, ο Δημήτρης Αξαρλής (Η Γοργόνα).

Ο εκλιπών, επί σειρά ετών, ανέπτυξε έντονη δραστηριότητα στον αθλητικό τομέα του νησιού, και ειδικότερα στο ποδόσφαιρο ως διαιτητής και κριτής στον ΣΕΓΑΣ. Αργότερα συνέδεσε την παρουσία του με διάφορους αθλητικούς χώρους του νησιού ως επόπτης, ενώ θήτευσε και μια τετραετία ως τοπικός Σύμβουλος Ερμούπολης.

«Ο Δημήτρης ήταν ένας χαρακτηριστικός τύπος της Σύρου. Πάντα καλόκαρδος και πάντα με το χαμόγελο» δήλωσε στο logotypos.gr ο πρώην δήμαρχος Γιάννης Δεκαβάλλας, μόλις πληροφορήθηκε τον θάνατο του φίλου του.

«Είχα την τύχη να έχω φιλική σχέση μαζί του από τη δεκαετία του 1970, και για το νησί μας, αλλά και για μένα προσωπικά είναι μία σημαντική απώλεια», πρόσθεσε.

Μάλιστα, εμφανώς συγκινημένος ανέσυρε από την μνήμη του ένα περιστατικό που έχει μείνει για πάντα χαραγμένο στην καρδιά του: «Διατηρώ ακόμη την κάρτα που μου είχε στείλει όταν είχα περάσει στο Πανεπιστήμιο στη Θράκη» δήλωσε ο κ. Δεκαβάλλας, ο οποίος στο ερώτημα τις έγραφε μέσα, απάντησε πως με το χιούμορ που τον χαρακτήριζε του είχε γράψει τη φράση: «Μαζί πονάμε, μαζί κλαίμε»

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει και θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.

Πηγή: logotypos.gr-Γιώργος Αλβέρτης

Check Also

“Έσπασαν” το ρόδι απέναντι στον αξιόμαχο ΑΟ Ερμούπολης οι έφηβοι του Άρη Σύρου

“Έσπασαν” το ρόδι απέναντι στον αξιόμαχο ΑΟ Ερμούπολης οι έφηβοι του Άρη Σύρου “Έσπασαν” το …