«ΠΑΓΩΝΕΙ» ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΟ

Στο «ψυγείο» μπαίνουν τα έργα για το ποδηλατοδρόμιο στη Σύρο. Διαβάστε την ανακοίνωση του Δήμου Σύρου–Ερμούπολης…

«Μετά τη συζήτηση για την έγκριση της οριστικής μελέτης του έργου κατασκευής του ποδηλατοδρόμου που πραγματοποιήθηκε κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Παρασκευής 21/02/2014 και στην οποία εκφράστηκαν αντιρρήσεις σχετικά με τη δυνατότητα διέλευσης του έργου από το ύψος του Super Market “Βιδάλης” μέχρι τη στροφή για το αθλητικό κέντρο Δ. Βικέλας από τους ελεύθερους επαγγελματίες της περιοχής, έγινε συνάντηση του αντιδημάρχου Ανδρέα Γιαλόγλου και του δημοτικού συμβούλου Γιάννη Λούβαρη με τους καταστηματάρχες της περιοχής τη Δευτέρα 24/02/2014 στην περιοχή του υπό μελέτη έργου.
Κατά τη συνάντηση εκφράστηκαν εκ νέου οι απόψεις των επιχειρηματιών, έγινε αυτοψία σε όλο το μήκος της επίμαχης περιοχής, και παρουσιάστηκε σχετική επιχειρηματολογία για το ζήτημα από τον κ. Σπύρο Κρεατσούλα.
Τα αποτελέσματα της επίσκεψης μεταφέρθηκαν από τον αντιδήμαρχο κ. Γιαλόγλου στην Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών και Υπηρεσίας Δόμησης η οποία πραγματοποίησε επανέλεγχο του κυκλοφοριακού φόρτου που δέχεται η περιοχή και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι στην παρούσα φάση η διέλευση του ποδηλατοδρόμου από τη συγκεκριμένη περιοχή κρίνεται επισφαλής και θα εξεταστεί εναλλακτική λύση».

Check Also

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (4/12)

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (4/12) Δείτε αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα των αθλητικών μεταδόσεων. Αναλυτικά: …