Παναγιώτης Χριστοφιλέας: Με αγωνιστική πειθαρχία και συνέπεια θα πετύχουμε το στόχο μας

Παναγιώτης Χριστοφιλέας: Με αγωνιστική πειθαρχία και συνέπεια θα πετύχουμε το στόχο μας

Αποτελεί την “σταχτοπούτα” στον 3ο όμιλο της Γ εθνικής καθώς την περσινή χρονιά κέρδισε την άνοδο στην κατηγορία.

Ο λόγος για την ομάδα της Ελλάδας Σύρου που θα συμμετάσχει στον 3ο όμιλο της Γ εθνικής έχοντας ως πρωταρχικό στόχο την όσο το δυνατόν πιο άμεση παραμονή στην κατηγορία.

Άπαντες γνωρίζουν ότι ο δρόμος δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα αφού στην κατηγορία συμμετέχουν πολύ αξιόλογες και ιστορικές ομάδες γεγονός που θα δυσκολέψουν την αποστολή των περσινών πρωταθλητών Κυκλάδων.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον προπονητή της Ελλάδας Σύρου, Παναγιώτη Χριστοφιλέα οποίος αναφέρθηκε στο νέο πρωτάθλημα, στο στόχο που έχει ομάδα του και στα στοιχεία που θα πρέπει να έχει από την αρχή της χρονιάς προκειμένου να τον πετύχει.

Αναλυτικά

“Τα παιδιά δείχνουν διάθεση από την πρώτη ημέρα που ξεκίνησε η προετοιμασία μας. Είμαστε μια νέα ομάδα που χτίζεται συνεχώς και σε αυτή τη φάση που είμαστε υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης. Στόχος μας αποτελεί να παλέψουμε για να παραμείνουμε στην κατηγορία και μέσα από τη σκληρή δουλειά πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Σίγουρα οι δυσκολίες που θα συναντήσουμε θα είναι αρκετές αφού από τη στιγμή που υποβιβάζονται οι μισές και πλέον ομάδες πρέπει να κάνουμε πρωταθλητισμό. Ο όμιλος αποτελείται από δυνατές ομάδες που έχουν τη δική τους διαδρομή στο χώρο του ποδοσφαίρου. Αυτό που θα πρέπει να έχουμε από την πρώτη αγωνιστική μέχρι την τελευταία για να πετύχουμε το στόχο μας είναι η αγωνιστική πειθαρχία-συνέπεια και να κοιτάζουμε το κάθε ματς ξεχωριστά. Νομίζω ότι εφόσον το κάνουμε αυτό θα πετύχουμε. Στα θετικά της ομάδας μας αποτελεί η διοικητική σταθερότητα αφού υπάρχουν άνθρωποι στο Δ.Σ. που… ζουν και αναπνέουν για την ομάδα και είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους. Θέλουμε να κάνουμε περήφανη τη Σύρο και να φανούμε επάξιοι εκπρόσωποι του Συριανού και Κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου. Εκπροσωπούμε ως ομάδα ένα ολόκληρο νησί που έχει τη στήριξη του κόσμου και αυτό είναι κάτι πολύ σπουδαίο”.

Πηγή: sportcyclades.gr

Check Also

«Παίξαμε ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο αλλά…» (Βίντεο)

«Παίξαμε ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο αλλά…» (Βίντεο) Ο προπονητής της Ελλάς Σύρου Παναγιώτης Χριστοφιλέας μίλησε στο Logotypos.gr …