Και συνάντηση της επιτροπής του Πανκυκλαδικού με τους διοργανωτές του 11ου Πανκυκλαδικού τουρνουά…
Ταξίδι στην Πάρο θα πραγματοποιήσει τις επόμενες ημέρες η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Σύρος 2002, όπου αναμένεται να λάβει μέρος σε τουρνουά που θα διεξαχθεί την Κυριακή (18/10) στο γειτονικό νησί.
Τα τμήματα παίδων, προπαίδων και τζούνιορ αναμένεται να ενσωματωθούν στην αποστολή κομπλέ, με στόχο τις φιλικές αναμετρήσεις με τις αντίστοιχες ακαδημίες του Α.Ο Πάρου και του Νηρέα αντίστοιχα.
Μάλιστα η Συριανή ακαδημία θα ταξιδέψει στην Πάρο με τη συνοδεία όλων των προπονητών, γονέων και μελών του διοικητικού συμβουλίου, με στόχο να απολαύσουν το ταξίδι αλλά και την συμμετοχή των μικρών παιδιών σε αυτό το τουρνουά.
Επί της ευκαιρίας του ταξιδιού και το τουρνουά των ακαδημιών, θα υπάρξει και συνάντηση της επιτροπής του Πανκυκλαδικού με τους διοργανωτές του 11ου Πανκυκλαδικού τουρνουά που ως γνωστό θα γίνει στην Πάρο από τους Α.Ο Πάρου, Νηρέα και Μαρπησσαϊκό.