Παπαδόπουλος: Μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά στον Β’ γύρο, πάμε για νίκη με τον Άθλο (video)

Παπαδόπουλος: Μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά στον Β’ γύρο, πάμε για νίκη με τον Άθλο (video)

Ο Β’ γύρος του πρωταθλήματος Volley League αναμένεται να ξεκινήσει το προσεχές Σαββατοκύριακο και αρχής γενομένης του παιχνιδιού με τον Άθλο Ορεστιάδας το Σάββατο 7 Ιανουαρίου (18:00, ESAP TV), ο Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ στοχεύει σε καλύτερες εμφανίσεις σε όλους τους θεσμούς που συμμετέχει.

Μέσα στις γιορτές πραγματοποιήθηκε αλλαγή προπονητή, με τον Αλεξάνταρ Σένισιτς να αντικαθιστά τον Δημήτρη Καζάζη, ενώ αποκτήθηκε ο Μανού Φουρτάδο για να ενισχύσει το κέντρο και αντικαταστάθηκε ο Φίλιππος Μάντζιος από τον Δημήτρη Παλαιολόγο. Οι διορθωτικές αυτές κινήσεις αναμένεται να ενδυναμώσουν την ομάδα, η οποία αναχώρησε το απόγευμα της Πέμπτης για το μακρύ ταξίδι προς την Ορεστιάδα.

Η νίκη αποτελεί τον μόνο στόχο του Φοίνικα στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά και οι καλύτερες εμφανίσεις εν γένει, αποτελούν ζητούμενο για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος, κάτι που όπως υπογράμμισε ο ακραίος της ομάδας, Παναγιώτης Παπαδόπουλος, είναι εφικτό.

Δείτε το βίντεο από την επίσημη σελίδα της ομάδας

Check Also

Τελικοί Volleyleague: Στάθηκε όρθιος ο Παναθηναϊκός και έκανε το 2-1

Με το σερβίς του MVP Ουκρανού ακραίου Ντμίτρο Γιάντσουκ, τα δύσκολα τελειώματα του Θανάση Πρωτοψάλτη, …