Παραιτήθηκε από τα Final-4 η Α.Ε Μυκόνου ως ένδειξη διαμαρτυρίας

Παραιτήθηκε από τα Final-4 η Α.Ε Μυκόνου ως ένδειξη διαμαρτυρίας

Άσχημη εξέλιξη είχε η υπόθεση ξυλοδαρμού στη Σύρο σε αθλητές της Α.Ε. Μυκόνου από αθλητές του Αίαντα Σύρου, με την Α.Ε Μυκόνου να ανακοινώνει την αποχώρηση της από τις διοργανώσεις…

Η ανακοίνωση της Μυκόνου αναφέρει:

ΠΡΟΣ Ε.Π.Σ. ΚΥΚΛΑΔΩΝ
ΚΟΙΝ. ΠΡΟΣ Ε.Π.Ο.
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : 16/06/2022
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Α.Ο. ΜΥΚΟΝΟΥ
Ο Πρόεδρος και η διοίκηση του Α.Ο. Μυκόνου ενημερώνει ότι ύστερα από τα θλιβερά γεγονότα και τα όσα διαδραματίστηκαν μετά , ο σύλλογος μας με έκτακτο διοικητικό συμβούλιο στο οποίο κάλεσε και τους γονείς των αθλητών μας και εκείνοι με τη σειρά τους μας εξέφρασαν τους δικαιολογημένους φόβους τους, αποφάσισε τα εξής.
Εφόσον ότι λογικό ζητήθηκε για καταδίκη και αποκλεισμό των δύο αθλητών από τους αγώνες του Αίαντα Σύρου εναντίον μας , δεν έγινε δεκτό και παραμένει ατιμώρητη η απαράδεκτη αυτή ενέργεια και υπό τον φόβο γονέων και αθλητών για νέα επεισόδια, ο Α.Ο. Μυκόνου σας δηλώνει τη Μη συμμετοχή –αποχή από τους επόμενους προγραμματισμένους αγώνες final four σε Πάρο και Σύρο για τα πρωταθλήματα Κ16 και Κ14 ως διαμαρτυρία για την ατιμωρησία των συμμετεχόντων σε βίαιες ενέργειες και για την αντιμετώπιση του γεγονότος από τους υπόλοιπους έμμεσα εμπλεκόμενους.
Αυτό συμβαίνει με πλήρη επίγνωση των νόμων και των άρθρων του ΚΑΠ , αλλά και με πλήρη επίγνωση του νέου νόμου περί αθλητικής βίας και επιφυλασσόμεθα για κάθε νόμιμο δικαίωμά μας.
Ελπίζουμε στο μέλλον να μη χρειαστούν ξανά τέτοιες αποφάσεις καθώς το ποδόσφαιρο για τα παιδία μας είναι παιχνίδι και δεν πρέπει να τους στερούμε το παιχνίδι τους για να τους διασφαλίσουμε την υγεία τους.
Ο Σύλλογός μας πρεσβεύει τα ιδανικά που διέπει ο αθλητισμός και ο σεβασμός και ένα ακόμα κύπελλο ή πρωτάθλημα ή μια ποινή για τη μη συμμετοχή μας είναι μικρό τίμημα μπροστά στο μάθημα που παίρνουν οι αθλητές μας από την απόφασή μας αυτή .
ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Α.Ο. ΜΥΚΟΝΟΥ

Check Also

Πήρε το ντέρμπι εύκολα και αγκάλιασε την πρώτη θέση ο Άγιαξ (Φωτο-Βίντεο)

Πήρε το ντέρμπι εύκολα και αγκάλιασε την πρώτη θέση ο Άγιαξ (Φωτο-Βίντεο) Ο Άγιαξ δεν …