Παρασκευή συνέντευξη τύπου για νεότερα ή οριστικό τέλος;

Παρασκευή συνέντευξη τύπου για νεότερα ή οριστικό τέλος;

tramonto-728x90

Οι προσπάθειες των ανθρώπων του Α.Ο Σύρου να βρουν άτομα που θα πλαισιώσουν τη νέα διοίκηση της ομάδας συνεχίζεται. Γιώργος Φώσκολος, Πέτρος Ραουζαίος και Μάρκος Ρούσσος τις τελευταίες ημέρες «τρέχουν» για το καλό της ομάδας, με στόχο να βρεθούν άτομα που θα στηρίξουν την ομάδα οικονομικά στη δύσκολη προσπάθεια της Γ Εθνικής.

Του: Μάκη Πρίντεζη

severo-cafe-bar

Τα τελευταία μηνύματα που βγαίνουν στην επιφάνεια δεν είναι ενθαρρυντικά, καθώς άτομα που είχαν δώσει την υπόσχεση τους στο Γιώργο Φώσκολο (σύμφωνα με τα λεγόμενα του ίδιου), δείχνουν να κάνουν πίσω, προκαλώντας μεγάλη ανησυχία για την επόμενη ημέρα της ομάδας.

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, Γιώργος Φώσκολος και Πέτρος Ραουζαίος θα παραχωρήσουν συνέντευξη τύπου στα ΜΜΕ την Παρασκευή 30 Ιουνίου στο ξενοδοχείο Διογένης, ενώ δεν αποκλείεται σε αυτή, να δώσει το παρών και ο «ιστορικός» πρόεδρος της ομάδας Μάρκος Ρούσσος, που έχει εκφράσει την επιθυμία του να βοηθήσει.

Τι σκοπεύουν να  πουν οι διοικητικοί ηγέτες σε αυτή την συνέντευξη;  Κάποιες πληροφορίες έχουν αισιόδοξο μήνυμα, καθώς αναφέρουν πως μέσα σε αυτή θα ανακοινωθούν τα πρώτα βήματα που θα κάνει η ομάδα, το πλάνο που πρέπει να ακολουθήσει, αλλά και να τονιστεί επίσημα, ποιοι είναι αυτοί που θα μπουν στο νέο διοικητικό συμβούλιο, προκειμένου να φτιαχτεί η «βάση» της ομάδας και στη συνέχεια να ανοίξει η «πόρτα» σε όποιον επιθυμεί να βοηθήσει.

Υπάρχει όμως και το δεύτερο σενάριο (πληροφορία), που αναφέρει πως η ομάδα ίσως και να σηκώσει «λευκή πετσέτα», με την «τριάδα» (Φώσκολου, Ραουζαίου, Ρούσσου) να νοιώθει μόνη…. Τις  τελευταίες ημέρες, δίνοντας επί της ουσίας διορία λίγων ημερών σε όσους επιθυμούν να βοηθήσουν πριν πάρουν την όποια οριστική τους απόφαση.

Υπάρχει περίπτωση να αλλάξει η ημέρα της συνέντευξης τύπου λόγο του LG Aegeanball Festival στη Σύρο, αλλά αυτό θα οριστεί τις επόμενες ώρες από τους ανθρώπους της ομάδας. 

Το Syros-Sports.gr συγχαίρει τους 3 άνδρες που σε δύσκολες εποχές βγήκαν «μπροστά» και μακάρι να βρεθεί μια λύση στο όλο ζήτημα. Το Συριανό ποδόσφαιρο το έχει ανάγκη…

likehome17201039_1310929265654216_5561283207646459680_n

Check Also

Αυτοκτόνησε στο 94΄ η Ελλάς των 20 ευκαιριών

Αυτοκτόνησε στο 94΄ η Ελλάς των 20 ευκαιριών Η Ελλάς Σύρου αν καιν είχε περισσότερες …