Παρουσία και διακρίσεις σε αγώνες για τους Δρομείς Σύρου (Φωτο)

Παρουσία και διακρίσεις σε αγώνες για τους Δρομείς Σύρου (Φωτο)

Παρουσία και διακρίσεις σε αγώνες για τους Δρομείς Σύρου που πήραν μέρος σε σημαντικούς αγώνες. Το δελτίο τύπου του συλλόγου αναφέρει:

Ένα άκρως αγωνιστικό Σαββατοκύριακο μόλις πέρασε με πολλούς αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου μας να τρέχουν σε διάφορους αγώνες. Πιο συγκεκριμένα ο Χερίδης Κυριάκος, ο Κυριακίδης Θοδωρής και η Παπασιμηνού Πόπη βρέθηκαν στα Ιωάννινα και έτρεξαν τα 30χλμ του Ioannina Lake Run, ενώ ο Ρούσσος Γιάννης έτρεξε στα 10χλμ! Επίσης, ο Ρούσσος Αργύρης βρέθηκε στο Χαλάνδρι και έτρεξε τα 11χλμ στον 10ο αγώνα δρόμου Ρεματιάς Χαλανδρίου!!
Δυναμικό παρόν έδωσαν οι Παλαμάρης Ισίδωρος, Νομικός Γιάννης, Μάνης Ηλίας, Κοντιζάς Αλέξης, Μπάιλας Δημήτρης, Δερμιτζάκη Ειρήνη, Γιανναδάκη Άννα, Σαγκινέτου Ελπίδα, Βουτσίνος Αντώνης και Παρασκευά Ευγενία στον Ημιμαραθώνιος Δρόμου «Στα Ίχνη Της Ιεράς Οδού» ! Η αθλήτρια μας Γιανναδάκη Άννα κατέλαβε την 3η θέση στην γενική γυναικών, καθώς επίσης η Σαγκινέτου Ελπίδα την 2η θέση στην ηλικιακή της κατηγορία και η Παρασκευά Ευγενία την 3η θέση στη δική της ηλικιακή.
Πολλά συγχαρητήρια να δώσουμε σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου μας και να τους ευχηθούμε καλή αποκατάσταση!

Check Also

Στο Paros Way και στη Λίμνη Κερκίνης αθλητές των Δρομέων Σύρου

Στο Paros Way και στη Λίμνη Κερκίνης αθλητές των Δρομέων Σύρου οι οποίοι συνεχίζουν με …