ΠΑΣ Νάξου: Συγχαρητήρια σε Α.Π.Ο Ελλάς, Α.Ο Σύρου και ΕΠΣ Κυκλάδων

Μετά και από την επίσημη λήξη του Πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας ΑΕGEAN ISLANDS  ,  την επικύρωση της βαθμολογίας αλλά και την ανάδειξη Κυπελλούχου Κυκλάδων με την διαδικασία της κλήρωσης το ΔΣ του ΠΑΣ Νάξου αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τα θέρμα του συγχαρητήρια :
1. Στον Α.Π.Ο. ΕΛΛΑΣ ΣΥΡΟΥ για την ανάδειξη του σε πρωταθλητή της Β Κατηγορίας. Δυστυχώς οι πρωτόγνωρες καταστάσεις που βιώνει ο πλανήτης οδηγούν συχνά σε αποφάσεις που η αναγκαιότητα και η επιτακτικότητά τους έχουν μεγαλύτερο ειδικό βαρός από τι η «δικαιοσύνη»  τους. Στην περίπτωση του Α.Π.Ο. ΕΛΛΑΣ ΣΥΡΟΥ όμως εμείς θεωρούμε ότι η ανάδειξη του σε πρωταθλητή είναι και δίκαιη σε ένα μεγάλο βαθμό. Με την σταθερότητα ,  την ποιότητα και το αγωνιστικό πάθος που τον οδήγησαν στο απόλυτο των νικών σε πρωτάθλημα και στον ημιτελικό του Κυπέλλου, απέδειξε ότι έχει τη στόφα του πρωταθλητή και γι’ αυτό του αξίζουν θερμά συγχαρητήρια !
2. Στον ΑΟ ΣΥΡΟΥ για την ανάδειξη του σε Κυπελλούχο Κυκλάδων έστω και με τη έξτρα βοήθεια της τύχης. Λένε πως η τύχη βοηθάει τους ισχυρούς και ο ΑΟ ΣΥΡΟΥ είναι μια από τις πιο  «βαριές» φανέλες των Κυκλάδων. Καλή επιτυχία του ευχόμαστε όταν με το καλό εκπροσωπήσει τον νομό μας στο Κύπελλο Ελλάδος της ερχόμενης περιόδου!
3. Στην ΕΠΣ Κυκλάδων που κατάφερε για μια ακόμη αγωνιστική χρονιά να διεκπεραιώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το δυσκολότερο πρωτάθλημα του πλανήτη, αναδεικνύοντας με κάθε δράση της,  ότι παρόλες τις ιδιαιτερότητες του νομού μας , το ποδόσφαιρο μπορεί και πρέπει να ενώνει τα νησιά μας  !
Με τιμή
Το ΔΣ του ΠΑΣ Νάξου

Check Also

«Παίξαμε ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο αλλά…» (Βίντεο)

«Παίξαμε ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο αλλά…» (Βίντεο) Ο προπονητής της Ελλάς Σύρου Παναγιώτης Χριστοφιλέας μίλησε στο Logotypos.gr …