Παυλόπουλος: «Πιο δύσκολα φέτος αλλά ο στόχος ίδιος»

Παυλόπουλος: «Πιο δύσκολα φέτος αλλά ο στόχος ίδιος»

Ήρθε την περσινή χρονιά στο νησί της Σύρου για λογαριασμό της Ελλάς. Συστάσεις δεν χωρούν για έναν ποδοσφαιριστή που έχει περάσει από τις ακαδημίες Ολυμπιακού, Πανιωνίου και Ιωνικού, ενώ παράλληλα αποτέλεσε έναν από τους καλύτερους σκόρερ σε ομάδες όπως οι Εθνικός Πειραιά, Καραβάς, Κύπρος Κορυδαλλού και Χαιδαρίου. Πριν από 2 χρόνια ήταν πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Αθηνών με 21 γκολ, σε ένα πρωτάθλημα που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, λόγω του Lockdown. Μεγαλύτερο παράσημο η παρουσία του στην Εθνική ομάδα Κωφών που είναι μέχρι σήμερα βασικό μέλος τιμώντας το «εθνόσημο».

Ο Πάνος Παυλόπουλος μίλησε στην εφημερίδα « Ο Λόγος των Κυκλάδων» για την παρουσία του στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κυκλάδων, την Ελλάς αλλά και τους στόχους που βάζει με την ομάδα…

Μίλησε μας για την επιλογή σου να έρθεις στην Σύρο την περσινή σεζόν;

«Είχα μια πολύ καλή πρόταση από την Ελλάς. Ήθελα να φύγω από την Αθήνα και το Πειραιά. Είδα τους ανθρώπους «ζεστούς» εδώ, που θέλουν να κάνουν κάτι καλό για το Συριανό ποδόσφαιρο και πήρα την απόφαση να έρθω στο Κυκλαδίτικο πρωτάθλημα».

Πέρσι χάθηκε ο στόχος της ανόδου λόγω Κορονοϊού. Φέτος;

«Οι στόχοι είναι ξεκάθαροι στην ομάδα. Αρχικά πρωτάθλημα και στην συνέχεια άνοδος στην Γ Εθνική Δεν υπάρχει άλλος στόχος, οπότε από την αρχή έχουμε θέσει πολύ υψηλούς στόχους.

Χάθηκε πέρσι η ευκαιρία για απευθείας άνοδο. Θα είναι φέτος πιο δύσκολα τα πράγματα λόγω των μπαράζ;

«Ναι θα είναι σίγουρα πιο δύσκολα φέτος τα πράγματα, καθώς πρέπει να κατακτήσεις το πρωτάθλημα και μετά να παίξεις μπαράζ ανόδου με ισχυρές ομάδες. Πέρσι ήταν μια καλή ευκαιρία να βγούμε. Δεν πειράζει όμως. Αυτό που έχουμε να αντιμετωπίσουμε… θα το αντιμετωπίσουμε και είμαι αισιόδοξος ότι όλα θα πάνε καλά».

Είπες ότι η Ελλάς μπορεί να ανέβει στην Γ΄ Εθνική. Μπορεί όμως και να σταθεί στην μεγάλη κατηγορία ένα Συριανό σωματείο;

«Αν οι άνθρωποι της ομάδας συνεχίσουν την προσπάθεια που κάνουν και φέτος, προφανώς και μπορεί να σταθεί η ομάδα σε μεγαλύτερη κατηγορία. Θέλει πίστη, προσπάθεια και να ασχολείσαι. Αν δεν ασχολείσαι και τα παρατήσεις δεν υπάρχει μέλλον. Αν έχεις όρεξη να ασχοληθείς, μπορείς να φτάσεις ψηλά»

Εκτός από την Ελλάς, ποιες άλλες ομάδες ξεχωρίζεις από τις Κυκλάδες;

«Έχω ακούσει κάποιες ομάδες ότι ξεχωρίζουν. Δεν χρειάζεται να λέω ονόματα. Κοιτάμε την ομάδα μας εμείς. Σίγουρα 1-2 ομάδες είναι καλές. Θα τις συναντήσουμε στην δεύτερη φάση. Όλα στο γήπεδο θα φανούν».

Το κλίμα στην ομάδα είναι καλό;

«Όλο το κλίμα είναι άψογο. Η συμπεριφορά της διοίκησης είναι πάρα πολύ καλή. Περιμένουμε να παίξουμε τα δύσκολα παιχνίδια».

 

Η ζωή σου πλέον στην Σύρο; Περνάς καλά;

«Ναι, η ζωή στην Σύρο είναι πολύ διαφορετική και πολύ πιο ωραία. Ησυχία, με την οικογένεια μου πλέον. Όλα καλά».

Παντρεύτηκες Συριανή. Μόνιμος κάτοικος Σύρου πλέον ή όλα ανοιχτά λόγω ποδοσφαιρικής καριέρας;

«Δεν ξέρω αν θα είμαι μόνιμος κάτοικος. Μακάρι να είμαι. Όλα είναι ανοιχτά για το μέλλον. Κανείς δεν ξέρει…»

Check Also

«Ήρεμη δύναμη ο Ζιάβρας, πιο κοντά στο Φώσκολο ο Πύργος (AUDIO)

«Ήρεμη δύναμη ο Ζιάβρας, πιο κοντά στο Φώσκολο ο Πύργος (AUDIO) Καλεσμένος της αθλητικής εκπομπής …