«ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ…»

Αισιόδοξος ότι το μέλλον της ομάδας θα είναι καλύτερο, εμφανίστηκε στις δηλώσεις του στο Syros-Sports.gr

ο συνεργάτης του Θοδωρή Μπερδέ στον πάγκο του Ν.Ο.Σ Μάρκος Ξαγοράρης.

«Καταρχήν ευχαριστούμε το σάιτ σας που είναι κοντά στην ομάδα και ήρθατε εδώ σε ένα κολυμβητήριο που είναι μακριά από την Αθήνα. Η χρονιά θεωρώ πως είναι επιτυχημένη χρονιά. Η ομάδα έκανε την προσπάθεια της. Δυο παιχνίδια τα χάσαμε στο γκολ. Η γεύση είναι γλυκόπικρη. Είμαστε χαρούμενοι που έχουμε νεαρά παιδιά στην ομάδα. Παρόλο που αντιμετωπίσαμε αντίξοες συνθήκες είμαστε ικανοποιημένοι. Χάνουμε για λίγο την άνοδο στην Β Κατηγορία. Αυτό δεν μας ρίχνει ψυχολογικά. Στόχος της ομάδας είναι να βάλει στο ρόστερ της περισσότερους ντόπιους αθλητές, να ανοίξει το κολυμβητήριο και του χρόνου να μιλάμε για μια εύκολη άνοδο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΕΦΟΡΟΥ Κ. ΧΡΗΣΤΟΥ ΡΟΥΣΣΗ ΕΔΩ

Για το που κρίθηκαν οι δυο αναμετρήσεις του ΝΟΣ με Ξάνθη και Δελφίνια όπου η ομάδα μας τα έχασε στο γκολ, ο Συριανός τεχνικός είπε:

«Στο πρώτο παιχνίδι (Ξάνθη) χάσαμε εύκολα γκολ, ενώ στο δεύτερο (Δελφίνια) κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια στο τελευταίο οκτάλεπτο. Είναι δύσκολο να επανέλθεις με 4 γκολ πίσω. Βρεθήκαμε πίσω 8-4 και με μεγάλη υπερπροσπάθεια το φέραμε στο 8-7. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά, στους προπονητές και τη διοίκηση της ομάδας για την πορεία. Μπορούμε περισσότερα στο μέλλον».

 

Check Also

Ν.Ο Σύρου: Βραβεύει Γαβιώτη και Μπουγιούρη

Ν.Ο Σύρου: Βραβεύει Γαβιώτη και Μπουγιούρη για την πρόκριση στην Εθνική Ομάδα Ιστιοπλοΐας Τριγώνου. Η …