Περιφέρεια: Δημοπρατεί άμεσα τα δυο έργα σε Πάγο και Βάρη

Περιφέρεια: Δημοπρατεί άμεσα τα δυο έργα σε Πάγο και Βάρη

Η Περιφέρεια προχωράει άμεσα την Δημοπράτηση των 2 γηπέδων (Βάρης και Πάγου), δείχνοντας στην πράξη πως θέλει το συντομότερο δυνατό να είναι έτοιμα τα δυο «στολίδια» της Σύρου…

Το δελτίο τύπου εκ μέρους του Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γιώργου Λεονταρίτη σχετικά με την προκήρυξη διαγωνισμών για την επισκευή των αθλητικών εγκαταστάσεων στον Πάγο και στη Βάρη Σύρου.

Προκηρύσσονται άμεσα από την Περιφέρεια οι διαγωνισμοί για την  επισκευή των αθλητικών εγκαταστάσεων στον Πάγο και στη Βάρη Σύρου

 Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργο Χατζημάρκο η Διακήρυξη του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την ανάδειξη μειοδότη για την εκτέλεση των έργων συντήρησης και επισκευής των αθλητικών εγκαταστάσεων στον Πάγο και στη Βάρη της Σύρου.

Ο διαγωνισμός για το έργο “Συντήρηση – Επισκευή αθλητικών Εγκαταστάσεων στον Πάγο ν. Σύρου”, θα διενεργηθεί στις 11/12/2020, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:00 πμ., οπότε θα γίνει η ηλεκτρονική αποσφράγιση των προσφορών.

Ως καταληκτική ημερομηνία για την ηλεκτρονική υποβολή των προσφορών ορίζεται η 8/12/2020, ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00πμ.

Ο διαγωνισμός για το έργο “Συντήρηση – Επισκευή αθλητικών Εγκαταστάσεων στη Βάρη  ν. Σύρου”, θα διενεργηθεί στις 15/12/2020, ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00 πμ., οπότε θα γίνει η ηλεκτρονική αποσφράγιση των προσφορών.

Ως καταληκτική ημερομηνία για την ηλεκτρονική υποβολή των προσφορών ορίζεται η 10/12/2020, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00πμ.

 Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στους διαγωνισμούς έχουν  ελεύθερη, πλήρη, άμεση και δωρεάν ηλεκτρονική πρόσβαση στα έγγραφα της σύμβασης στον ειδικό, δημόσια προσβάσιμο, χώρο “ηλεκτρονικοί διαγωνισμοί” της πύλης www.promitheus.gov.gr, στο ΚΗΜΔΗΣ, καθώς και στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στην διεύθυνση http://www.pnai.gov.gr/.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων και Υπεύθυνος Αθλητισμού κ. Γιώργος Λεονταρίτης σε δήλωσή του ανέφερε ότι :

«Προχωράμε άμεσα στη δημοπράτηση 2 καθοριστικών για την αθλητική αναβάθμιση της Σύρου έργων.

Τα πάγια αιτήματα όσων ασχολούνται με το ποδόσφαιρο και τον κλασικό αθλητισμό ικανοποιούνται.

Συνεχίζουμε προσηλωμένοι στον στόχο μας που δεν είναι άλλος από το να δίνουμε λύσεις στα προβλήματα και τις ανάγκες των συμπολιτών μας.»

Δείτε παρακάτω τις μακέτες των δυο γηπέδων.

Το μήνυμα του Περιφερειάρχη κ. Χατζημάρκου στην προσωπική του σελίδα του facebook.
Δύο ακόμα έργα για τη νεολαία της Σύρου, το Γήπεδο Ποδοσφαίρου στον Πάγο και το Κέντρο Κλασικού Αθλητισμού της Βάρης, δημοπρατήθηκαν.
Η εμπιστοσύνη κερδίζεται με δουλειά και αξίζει περισσότερο απο κάθε άλλο στοιχείο της σχέσης μας με τους νησιώτες μας.
Η συνεργασία μας με τους Δήμους των νησιών μας, τον Δήμο Σύρου-Ερμούπολης εν προκειμένω, παράγει αποτελέσματα με κοινωνικό πρόσημο.
Στον αγώνα για καλύτερο Αύριο, κάνουμε κάθε μέρα βήματα Μπροστά, δίνοντας μάχη με το γκρίζο, το παρατημένο που μας ενοχλεί. Επιστρατεύοντας όλη την δημιουργικότητα που μπορούμε να ανακαλύψουμε.
Κάθε μέρα Μπροστά

Check Also

Ανακοίνωση Α.Π.Ο Ελλάς Σύρου

Ανακοίνωση Α.Π.Ο Ελλάς Σύρου «Το Δ.Σ του Α.Π.Ο Ελλάς Σύρου εκφράζει τα συλλυπητήρια του στον …