ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΗΝ… ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ Η Ε.Π.Ο

Επιστολή στις Ενώσεις, αναφέροντας ότι έχει ήδη απευθυνθεί σε UEFA και FIFA για το αθλητικό νομοσχέδιο, που πλήττει το αυτοδιοίκητο, έστειλε ο πρόεδρος της ΕΠΟ…

 

Η δράση πολλές φορές προκαλεί αντίδραση και αυτό ισχύει στην περίπτωση της ΕΠΟ, η οποία παρουσιάζεται αποφασισμένη να φτάσει στα άκρα μετά την απόφαση του Γιάννη Ανδριανού να καταθέσει το νομοσχέδιο-φωτιά που αφορά και το ποδόσφαιρο στη Βουλή.

Όπως αποκαλύπτει σήμερα η SportDay, ο Γιώργος Σαρρής έστειλε χθες επιστολή σε όλες τις ενώσεις ποδοσφαιρικών σωματείων της χώρας και τις ενημέρωσε για τις εξελίξεις, ζητώντας μάλιστα να αφήσουν στην άκρη τις όποιες «εσωτερικές διαφορές» και να συνασπιστούν με στόχο την υπεράσπιση του αυτοδιοίκητου.

Μάλιστα, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας γνωστοποιεί ότι έχει ενημερώσει ήδη εγγράφως τη FIFA και την UEFA για το επίμαχο νομοσχέδιο.

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει ότι σύντομα θα σταλθεί επιστολή προς την Πολιτεία από την UEFA που θα αξιώνει την άμεση απόσυρση των επίμαχων διατάξεων του νομοσχεδίου και εφόσον δεν βρεθεί η χρυσή τομή, τότε θα έχουμε μία ολομέτωπη σύγκρουση.

 

Δείτε την επιστολή που έστειλε η ΕΠΟ στις Ενώσεις, όπως την αποκαλύπτει σήμερα η SportDay

Check Also

Έκανε το χρέος της η Ελλάς-«Ισοπαλία «μαχαιριά» στου Ζωγράφου

Έκανε το χρέος της η Ελλάς-«Ισοπαλία «μαχαιριά» στου Ζωγράφου Η Ελλάς Σύρου νίκησε 8-0 τον …