Περσέας Σύρου: «Καλή αντάμωση στα γήπεδα χωρίς καραντίνες και απαγορεύσεις..»

Περσέας Σύρου: «Καλή αντάμωση στα γήπεδα χωρίς καραντίνες και απαγορεύσεις..»

Μέσω δημοσιεύματός του ο Περσέας Σύρου κάνει μία αποτίμηση της χρονιάς που ολοκληρώθηκε, ενώ παράλληλα συγχαίρει και ευχαριστεί, όλους όσους βοήθησαν, ώστε να φθάσει στο τέλος της, ακόμα και επί κορονοϊού εποχή,  σεζόν.

Τα όσα αναφέρονται στο δημοσίευμα της ομάδας της Σύρου:

Αναπάντεχο τέλος για τη φετινή σεζόν.
Πορεία καλύτερη των υψηλών στόχων που είχαμε θέσει.
Αισιοδοξία για το μέλλον

Η αλήθεια είναι οτι ήταν μια “περίεργη” αγωνιστική (και όχι μόνο) χρονιά η φετινή, με ένα αναπάντεχο τέλος, που άφησε στην ομάδα μας μια γλυκόπικρη γεύση.

Γλυκιά, γιατί όχι μόνο πετύχαμε στο απόλυτο τους 4 στόχους που είχαμε θέσει πέρσι τον Σεπτέμβρη, αλλά τους υπερβήκαμε κατά πολύ:

– Η Αγωνιστική μας ομάδα όχι μόνο πρωταγωνίστησε στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής, αλλά έφτασε μια ανάσα από την κατάκτηση της πρώτης θέσης και της ανόδου στην Β’, μέχρι τη στιγμή που ο COVID-19 μας “σταμάτησε” απότομα.

– Τα μικρά μας αστέρια (τμήματα υποδομών), η πρώτη ακαδημία ποδοσφαίρου στις Κυκλάδες αμιγώς για κορίτσια, φτάνοντας τις 34 αθλήτριες από 5 έως 11 χρονών, έλαβε για πρώτη φορά συμμετοχή στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κυκλάδων στην κατηγορία Κ10, αντιμετωπίζοντας αντίστοιχες ομάδες αγοριών. (Η μόνη ομάδα κοριτσιών στο πρωτάθλημα)

– Ο κόσμος του νησιού μας (και όχι μόνο) ήρθε ακόμα πιο κοντά στο ποδόσφαιρο γυναικών, παρακολούθησε τους αγώνες μας, χειροκρότησε τα κορίτσια μας και συνειδητοποίησε (έστω και λίγο ακόμα) οτι ποδόσφαιρο δεν παίζουν μόνο οι άντρες και τα αγόρια

– Η ομάδα μας έγινε μια μεγάλη παρέα και εκτός γηπέδου συμμετέχοντας σε πλήθος πολιτιστικών δρώμενων (Syros Run, Καρναβάλι, φιλανθρωπικές εκδηλώσεις, έκθεση φωτογραφίας) αλλά και διασκεδάσαμε με την ψυχή μας, χορέψαμε, γλεντήσαμε, γελάσαμε.

Από την άλλη μας έμεινε η πικρία γιατί:

– Μείναμε σχεδόν 4 μήνες χωρίς να κάνουμε αυτό που αγαπάμε. Να παίζουμε μπάλα.

– Δεν προλάβαμε να παίξουμε ακόμα περισσότερα παιχνίδια (που απόμεναν) με τα μικρά μας αστέρια στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κυκλάδων

– Δεν μπορέσαμε να ταξιδέψουμε εκτός Σύρου, σε τουρνουά με μικρά κορίτσια που είχαμε προγραμματίσει

– Και τέλος δεν μας δόθηκε η ευκαιρία να διεκδικήσουμε το “όνειρο” της κατάκτησης του πρωταθλήματος και της ανόδου στην Β Εθνική, στους δύο εναπομείναντες αγώνες του πρωταθλήματος, που δεν έγιναν ποτέ λόγω κορονοϊού.

Ευχαριστούμε τις ομάδες Γυναικεία Ομάδα Α.Ο Τραχώνων Αλίμου Melissia WFC – Γυναικεία Ομάδα Ποδοσφαίρου Μελισσίων Α.Σ. Άνω Μερά Γυναικεια Ομαδα Ποδοσφαιρου “Ακρατητος” Γυναικείο Ποδόσφαιρο Φοίνιξ Καλλιθέας για τους όμορφους αγώνες που είχαμε και την άψογη φιλοξενία τους κατά το πρωτάθλημα.

Πολλά συγχαρητήρια μέσα από την καρδιά μας στην ομάδα Γυναικεία Ομάδα Α.Ο Τραχώνων Αλίμου που κατέκτησε άξια την πρώτη θέση στον όμιλό μας, μέχρι την διακοπή του πρωταθλήματος και τους ευχόμαστε καλή πορεία στην Β’ Εθνική.

Ευχαριστούμε ΟΛΟΥΣ τους χορηγούς και φίλους που πίστεψαν σε αυτό που κάνουμε και μας στήριξαν οικονομικά, υλικά αλλά και ηθικά. Χωρίς αυτούς θα ήταν πολύ δύσκολο, έως απίθανο να μπορέσουμε να πετύχουμε όλα τα παραπάνω.

Τέλος αν και δε το συνηθίζουμε συχνά, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε την Ενωση Ποδοσφαιρικων Σωματειων Κυκλάδων και ιδιαίτερα τον πρόεδρο Κο Ειρηναίο Φρέρη (Renos Freris), όχι γιατί μας έκανε καμιά “εξυπηρέτηση”, ούτε από φιλοφρόνηση, αλλά γιατί είναι από τις λίγες ΕΠΣ της χώρας μας, που στηρίζουν πραγματικά και τόσο ένθερμα το ποδόσφαιρο γυναικών και δουλεύουν για την ανάπτυξή του.

Καλή αντάμωση στα γήπεδα, χωρίς καραντίνες και απαγορεύσεις

Το ταξίδι ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ !!!

Check Also

«Χαρούμενος που ήρθα στην Ελλάς»

«Χαρούμενος που ήρθα στην Ελλάς». Επίσημα στην Ελλάς Σύρου ο Ευριπίδης Γιάκος, με την τεράστια …