Πετούσε φωτιές στην Σίφνο ο Α.Ο Σύρου (Φωτο)

Εύκολα πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Κυκλάδων ο Α.Ο Σύρου. Η ομάδα των Ρούσσου-Βαρθαλίτη επικράτησε 7-0 στην Σίφνο του Πανσιφναϊκού  και πλέον στρέφει την προσοχή της στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με την Θύελλα Καμαρίου. «Χατ τρικ» από τον Παναγιώτη Ραμπαβίλα, 2 γκολ ο Κάρολος Ρούσσος σε ένα παιχνίδι που δεν χρίζει κριτικής, καθώς τις δυο ομάδες τις χωρίζει μια ολόκληρη κατηγορία.

Οι δυο ομάδες ολοκλήρωσαν τον αγώνα με 10 παίκτες, καθώς αποβλήθηκαν οι Κώτσης (δεύτερη κίτρινη) στο 78΄ και Διαρεμές Θ στο 87΄

Το Syros-Sports.gr αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά τον Αντιπρόεδρο της ομάδας κ. Ιάκωβο Μπαλτά για ότι μας προσέφερε στο νησί της Σίφνου.

Η διακύμανση του σκορ:

0-1: Μαραγκός 1΄

0-2: Ρούσσος Κ 4΄

0-3: Κουκούλης 57΄

0-4: Ραμπαβίλας 74΄

0-5: Ραμπαβίλας 83΄

0-6: Ραμπαβίλας 85΄

0-7: Ρούσσος Κ 89΄

 

ΠΑΝΣΙΦΝΑΙΚΟΣ-Α.Ο.ΣΥΡΟΥ 0-7 (Ραμπαβίλας 3, Ρούσσος Κ 2, Μαραγκός, Κουκούλης)
Πανσιφναϊκός: Καραβός, Συνοδινός, Λεμπέσης, Διαρεμές, Ρώτας, Λυκογιάννης, Λεμπέσης Σπ., Κίτσαλης, Ναδάλης, Ζαμαριάς, Κιτσαλης Α.

Καλογήρου, Γκόβας, Μαυρογιάννης, Μαστροκάλος, Κολαράκης, Διαρεμές Θ, Ζαμπέλης

Α.Ο Σύρου : Βαμβακούρης, Μαραγκός, Μουράι, Μπάλας, Αργυρός, Μανουδάκης, Ρούσσος, Μίρτσιαν, Κουκούλης, Ραμπαβίλας, Ρούσσος.

Χούρος, Βαβουράκης, Κώτσης, Πρίντεζης Μ, Φωτεινιάς, Μαυράκης, Κωτσαρής

Check Also

Σύρος 2002: Ανέβασε το επίπεδο σου μέσα από εξειδικευμένη προπόνηση

Μέσα από την σελίδα της ακαδημίας Σύρος 2002 αναφέρει: Πρόκειται για ένα πρόγραμμα όπου γίνεται …