Πιο ζεστά για Σκούπρα, που έχει και άλλες προτάσεις

Όπως σας ενημερώσαμε από τις 22 Νοεμβρίου, στο στόχαστρο του Α.Ο Σύρου βρίσκεται ο ποδοσφαιριστής του Πανναξιακού.

Διακαής πόθος τα τελευταία χρόνια ήταν ο ποδοσφαιριστής του Πανναξιακού Κώστας Σκούπρα, με την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου να συμπεριλαμβάνει για μια ακόμη φορά το όνομα του ποδοσφαιριστή στην λίστα του Α.Ο Σύρου.

Μετά την συμφωνία της Συριανής ομάδας με τον Ανδρέα Κατσούλη (διαβάστε εδώ), η διοίκηση του Α.Ο Σύρου θα εξετάσει και άλλες περιπτώσεις προκειμένου η ομάδα να φανεί πιο δυνατή στον Β γύρο του πρωταθλήματος. Το ενδιαφέρον της Συριανής ομάδας για τον χαφ του Πανναξιακού ήταν γνωστό για εμάς από τις 22 Νοεμβρίου (διαβάστε εδώ), ενώ πλέον όσο περνούν οι ημέρες και ο Πανναξιακός δείχνει να έχει μείνει πίσω βαθμολογικά στο κυνήγι της πρώτης θέσης, οι άνθρωποι της Συριανής βλέπουν ακόμη πιο ζεστά την υπόθεση απόκτησης του.

Κουβέντες έχουν γίνει ανάμεσα σε Α.Ο Σύρου και ποδοσφαιριστή, με τον αθλητή να δείχνει πλέον «ζεστός» στο γεγονός της μετακίνησης του στην Σύρο και για το υπόλοιπο μισό του πρωταθλήματος.. «Αγκάθι» στην υπόθεση είναι σίγουρα ο Πανναξιακός, όπου και ανήκει ο παίκτης και αυτό που μένει να φανεί είναι τι θα ζητήσει ως αντάλλαγμα η διοίκηση της Ναξιώτικης ομάδας προκειμένου να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες μας, ο ποδοσφαιριστής δείχνει διατεθειμένος να φύγει από τον Πανναξιακό και ανεξαρτήτως αν θα προχωρήσει ή όχι η συγκεκριμένη υπόθεση, ο Κώστας Σκούπρα που είναι από τους πιο πολυσυζητημένους ποδοσφαιριστές στις Κυκλάδες θα εξετάσει και άλλες περιπτώσεις.

 

Check Also

Με Πανθηραϊκό στα ημιτελικά του Κυπέλλου η Ελλάς (Βίντεο)

Με Πανθηραϊκό στα ημιτελικά του Κυπέλλου η Ελλάς (Βίντεο) Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο στα γραφεία …