ΠΛΗΘΩΡΑ ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΗ ΣΤΟΝ Ν.Ο.Σ

Έντονη αγωνιστική δραστηριότητα αναμένεται τον Οκτώβριο στο Ναυτικό Όμιλο Σύρου…

 

Πρώτος σταθμός του Ν.Ο.Σ με το τμήμα Κανόε καγιάκ να υποστηρίζουν την ομάδα  South Evian Gulf team για  τον περίπλου του νησιού μας με καγιάκ,  από 1 – 3 Οκτωβρίου 2015, 30 ναυτικά μίλια με κουπί, για τη διάδοση της εθελοντικής δωρεάς μυελού των οστών, σε συνεργασία με το Κέντρο Ενημέρωσης του Πανεπιστημίου Πατρών «Χάρισε Ζωή». Γινόμαστε εθελοντές δότες μυελού των οστών, απλά, εύκολα και ανώδυνα, δίνοντας ελπίδα στους ασθενείς που πάσχουν από καρκίνο του αίματος, όπως η λευχαιμία. Αφετηρία από το κτήριο του Ν.Ο.Σ στο Νησάκι την Πέμπτη 1/10  ώρα  10:00 πμ και τερματισμός στο ίδιο σημείο το Σάββατο 3/10 στις 12:00.  Το Σάββατο 3/10 το απόγευμα στις 18:00 μμ στο Νεώσοικος του Ναυτικού Ομίλου  Σύρου θα γίνει ενημέρωση από την Ομάδα  «Χάρισε Ζωή», του Πανεπιστημίου Πατρών, με ομιλήτρια την κυρία Σαρμά Αλεξάνδρα.

 

Δεύτερος σταθμός του Ν.Ο.Σ με το τμήμα Υποβρύχιας Δραστηριότητας να διοργανώνουν τους Αγώνες Αθλητικής Υποβρύχιας Αλιείας με ψαροντούφεκο την Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015 με τις επωνυμίες ΄΄15ο Κύπελλο Σύρου΄΄  & ΄΄1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Υποβρύχιας Αλιείας Γυναικών΄΄  στον όρμο της Βάρης και ώρα έναρξη 09:00 π.μ και ώρα λήξης 14:00. Θα ακολουθήσει το ζύγισμα των αλιευμάτων, τα οποία θα δοθούν στους Οίκους Ευγηρίας του νησιού μας καθώς θα ακολουθήσουν οι απονομές των επάθλων στην Παραλία του Αχλαδιού (καιρού επιτρέποντος) ή στην Παραλία της Βάρης στις 15:30.

 

Τρίτος σταθμός του Ν.Ο.Σύρου με το τμήμα Ιστιοπλοΐας Τριγώνου να διοργανώνουν τον Διασυλλογικό Αγώνα Ιστιοπλοΐας Τριγώνου με την επωνυμία ΄΄ΠΟΣΕΙΔΩΝΕΙΑ 2015΄΄ που θα διεξαχθεί στον όρμο του Φοίνικα το τριήμερο 9-11 Οκτώβρη 2015. Την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου αναμένονται οι Αφίξεις των αποστολών από γειτονικά Κυκλαδονήσια και τα Δωδεκάνησα. Την ίδια ημέρα από τις 14:30 θα διεξαχθούν έως δύο ιστιοδρομίες για την προαγωνιστική ομάδα του Ν.Ο.Σύρου. Τις επόμενες μέρες, οι ιστιοδρομίες θα ξεκινούν: το Σάββατο 10 Οκτωβρίου στις 12:30 και την Κυριακή 11 Οκτωβρίου στις 11:00.

 

Τέταρτος και τελευταίος σταθμός για τον μήνα Οκτώβριο 2015 η συμμετοχή των μικρών μας αθλητών στην παρέλαση της Εθνικής μας Επετείου για την 28η Οκτώβρη

Check Also

Με δυο αθλητές στον αγώνα πρόκρισης της Εθνικής Ομάδας Optimist ο Ν.Ο Σύρου

Με δυο αθλητές στον αγώνα πρόκρισης της Εθνικής Ομάδας Optimist ο Ν.Ο Σύρου Την περασμένη …